slavonska avenija

[FOTO/VIDEO] Policija objavila detalje sinoćnje tragedije u Zagrebu, poginula žena neoprezno je pretrčavala cestu

06.09.2022 u 10:51

Bionic
Reading

Sinoć se u Zagrebu kod ulaza u podvožnjak u blizini nebodera Vjesnik u smjeru zapada dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula 70-godišnja pješakinja

Nesreća se dogodila kod ulaza u podvožnjak u blizini nebodera Vjesnik u smjeru zapada, a promet je u tom dijelu bio blokiran i automobili su se preusmjeravali na Savsku cestu.

'Oko 19.47 na Slavonskoj aveniji kod ulaza u podvožnjak na Savskoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i pješak. U prometnoj je nesreći jedna osoba smrtno stradala', javili su iz policije.

  • +4
Prometna nesreća na Slavonskoj aveniji Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Zagrebačka policija objavila je detalje nesreće. Jučer, 5. rujna, oko 19.45 na Trnju na Slavonskoj aveniji 71-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka. Oko 200 metara zapadnije od raskrižja s Marohnićevom ulicom naletio je na 70-godišnju pješakinju koja je prelazila sjeverni kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. U prometnoj nesreći pješakinja je smrtno stradala dok je vozač lakše ozlijeđen.

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh. Zbog prometne nesreće od 19.55 do 22.55 promet u smjeru zapada bio je zatvoren te se odvijao obilazno.