izgorjelo krovište, oštećeni stanovi

[FOTO] Pogledajte zastrašujuće fotografije posljedica požara u centru Zagreba

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 19.07.2022 19:45
  • Objavljeno 19.07.2022 u 19:45
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Čitatelj tportala

U nešto više od sat vremena vatra je sinoć u centru Zagreba progutala krovište na zgradi u Berislavićevoj ulici, a jedan od vlasnika stanova koji je želio ostati anoniman poslao nam je fotografije posljedica požara

Požar je izbio oko 22 sata, a vatrogasci su ga uspjeli lokalizirati otprilike sat kasnije. Njegov uzrok još nije utvrđen, ali zasad postoje dvije teorije. Jedna je da je došlo do zapaljenja glomaznog otpada smještenog u potkrovlju iako stanari kažu da je, zbog preuređenja, taj prostor bio gotovo ispražnjen, a druga je da je požar krenuo s jedne od jedinica klimatizacijskih uređaja koji su navodno postavljeni pri vrhu objekta.

Kako bilo, posljedice požara su zastrašujuće, a fotografije koje nam je poslao jedan od vlasnika stanova na adresi zgrade koja je djelomično izgorjela, a koji želi ostati anoniman, to i dokazuju.

  • +2

Posljedice požara u centru Zagreba

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Čitatelj tportala

Kasno sinoć na požarište je stigao i zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet, koji je novinarima rekao da se radi o požaru tavanskog prostora, koji je gotovo u potpunosti izgorio. Pohvalio je brzinu i kvalitetu intervencije vatrogasaca.

  • +40
  • +37

Na krovištu zgrade na Zrinjevcu buknuo požar

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL