privela ga policija

Doznalo se tko je zapalio automobile na Cresu: Radi o rabijatnom umirovljeniku

14.04.2023 u 10:03

Bionic
Reading

U manje od 24 sata nakon paleža automobila dvojice policajaca iz Cresa, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem. Potvrdio je to jučer i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović

Jedna osoba zadržana je u službenim prostorijama policije zbog kriminalističkog istraživanja koje je još uvijek u tijeku, potvrdila je jučer za Jutarnji list PU Primorsko-goranska.

'Intenzivnim postupanjem policije i provođenjem svih raspoloživih mjera i radnji, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju te je osumnjičena osoba uhićena jučer u večernjim satima', izvijestila je PU primorsko-goranska.

  • +12
Očevid policije na mjestu gdje su zapaljena tri vozila na Cresu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovačić

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, osoba koja je privedena zbog paleži na Cresu stanovnik je tog otočkog gradića i umirovljenik je. Motiv podmetanja požara na osobnim automobilima načelnika policijske postaje Mali Lošinj Josipa Gazilja i policajca Dalibora Blaževića, parkiranima ispred zgrade u kojoj žive u ulici Put Brajda, zasad nisu obznanjeni, no osumnjičenika u Cresu opisuju kao rabijatnu osobu ponekad problematičnog ponašanja koja je znala imati problema s policijom.