tragedija u slavoniji

Djevojka (17) za kojom su od jučer tragali HGSS-ovci, mještani i policija danas pronađena mrtva

31.12.2021 u 21:31

Bionic
Reading

Djevojka je nestala u četvrtak oko 15 sati kada se od mjesnog groblja uputila u nepoznatom pravcu. Iz Hrvatske gorske službe spašavanja izvijestili su kako im je sinoć stigla dojava o nestaloj mlađoj ženskoj osobi na području općine Bebrina

Odmah nakon poziva pokrenuta je potraga i oko 23 sata 13 spašavatelja slavonskobrodske stanice HGSS-a krenulo je s pretraživanjem terena, piše Večernji list.

'U potrazi su, uz policiju, sudjelovali i lovci LU Srna Banovci te mještani. Tijekom noći, potrazi su se pridružili i kolege iz Požege koji su pretraživali teren bespilotnom letjelicom. Jutros je potraga nastavljena. Danas oko 13 sati, potražni pas Max pronašao je njeno tijelo', priopćila je na svojoj Facebook stranici Gorska služba spašavanja i izrazila sućut obitelji.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, objavljena je fotografija nestale 17-godišnje Ane Marije Cabrilo koja prebivalište inače ima u Remscheidu u Njemačkoj. Kao mjesto njezina nestanka navedena je Kaniža, a u opisu je stajalo da se udaljila od bakine kuće, da je visoka 177 centimetara, ravne smeđe kose i da nosi dioptrijske naočale. U trenutku nestanka nosila je bijelu jaknu, tamnosmeđe hlače i bijele tenisice.