sukob supružnika

Poznati novi detalji ubojstva u Zaprešiću

19.06.2023 u 18:16

Bionic
Reading

U ponedjeljak oko 11 sati u stanu u Ulici Matije Gupca u Zaprešiću pronađeno je tijelo ženske osobe i teško ozlijeđeni muškarac koji je prevezen u bolnicu

Prema posljednjim informacijama, koje je objavila Nova TV, negdje oko ponoći došlo je do, prvo verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dvoje supružnika. Riječ je o slabovidnim osobama, tj. ubijena žena bila je slijepa.

Ubojstvo u Zaprešiću Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Sve je kulminiralo u jutarnjim satima kad su njezini roditelji pokušali uspostaviti kontakt s kćerkom i nisu uspjeli. Otac je sam pokušao preko ljestava doći do prvog kata na kojem se nalazi stan njegove kćeri. Nije uspio i alarmirana je policija, koja kad je došla imala je što vidjeti.

Slučaj je komentirao i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Mario Nemčić, navodeći kako se radi o ženi u starosti od 30 godina i muškarcu od 29 godina, oboje hrvatski državljani, a zasad ništa ne ukazuje na upletenost trećih osoba.

'Poduzet je očevid povodom događaja koji se dogodio s 18. na 19. lipnja, dakle s jučer na danas između dvoje supružnika. Oboje su hrvatski državljani, muškarac je starosti 29 godina, a žena 30 godina. Naložit će se obdukcija tijela ženske osobe i izuzimanje bioloških tragova, a nakon adekvatnog vještaćenja odredit će se točan uzrok smrti', rekao je Nemčić.

Ubojstvo u Zaprešiću Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski