lanac prostitucije

Brazilke seksualne usluge po Dalmaciji naplaćivale od sto do nekoliko tisuća eura. Evo tko je sve organizirao i gdje je još operirao

28.10.2022 u 16:30

Bionic
Reading

Od 100 do 3500 eura bila je tarifa seksualnih usluga koje je u Splitu pružalo pet Brazilki koje je podvodio 32-godišnji Peruanac na privremenom boravku u Hrvatskoj

Žene u dobi od 20 do 40 godina su turistički dolazile u Split gdje su se susretale s klijentima koje im je nalazio 32-godišnjak. Osim po Splitu, žene su se susretale s klijetima u Šibeniku, Zadru, Rijeci, Puli i Zagrebu, a uvijek su dio zarade prebacivale na račun svodnika, piše Slobodna Dalmaciji.

Peruanac je od njih dobivao ili pola ili 60 posto zarade, ovisno o dogovoru. Uhićen je u Zagrebu, nakon što je služba Organiziranog kriminaliteta iz Splita javila kolegama da na svom području imaju stranog državljanina osumnjičenog za podvođenje.

Pretražen mu je stan u kojem je nađena hrpa dokaza. Peruanac ima još i tri suradnika s kojima je razgranao ponudu usluga i u drugim europskim državama, a zbog toga su bile uključene i međunarodne policijske službe.