sve po starom

Brat Filipa Zavadlava drogirao se u zahodu automat kluba, pokupila ga policija

08.12.2021 u 16:14

Bionic
Reading

Stanislav Zavadlav, mlađi brat Filipa Zavadlava, nepravomoćno osuđenog na 40 godina zatvora zbog trostrukog ubojstva u Splitu, zaključao se u utorak u zahod automat kluba u Ulici Domovinskog rata. Pozvana je policija na intervenciju

Policija je uhitila Stanislava Zavadlava koji je u zahodu ostavio špricu nakon što je ubrizgao heroin, piše Dalmatinski portal.

Uručen mu je prekršajni nalog za drogiranje na javnom mjestu, odnosno, prekršaj članka 20. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te za prekršaj članka 45. Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga koji zabranjuje odlaganje ili ostavljanje uporabljenih igala i šprica na mjestima koja nisu posebno određena za te svrhe u skladu s propisima koji važe za postupanje s opasnim otpadom.

U srijedu ujutro, kako javlja Dalmatinski portal, priveden je na Prekršajni sud zbog skitnje, a policija je utvrdila i da Stanislav Zavdlav više ne živi na prijavljenoj adredi na Lovretu već spava u napuštenom vagonu na Kopilici. 

Nema sredstava za život, luta po ulicama i drogira se. Za drugi prekršaj je prijavljen jer je pod poprskao krvlju dok se drogirao pa je prestrašio djelatnicu koja je pozvala policiju. Za jedan i drugi prekršaj policija traži 45 dana zatvora. Nakon ispitivanja pušten je da se brani sa slobode.