policija u akciji

Biograđanin 'pao' s 400 grama speeda

05.11.2022 u 10:35

Bionic
Reading

Više od 400 grama amfetamina - speeda i oko 54 grama marihuane te preciznu digitalnu vagu pronašla je u petak policija kod 42-godišnjaka na širem biogradskom području koji je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

Kako je u subotu izvijestila zadarska Policijska uprava, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Jučer su na širem biogradskom području, u sklopu kriminalističkog istraživanja, policajci temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu doma i prostorija koje osumnjičenik koristi, tijekom koje je pronađeno i oduzeto oko 413 grama amfetamina - speeda pakirano u više pojedinačnih pakiranja, vrećica s oko 54 grama marihuane te precizna digitalna vaga.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 42-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava te je predan u pritvorsku jedinicu zadarske Policijske uprave.