moj posao

Želite raditi u Pevecu, Kauflandu ili Rimac Automobilima? Evo prilike

30.05.2018 u 15:34

Bionic
Reading

Ovog tjedna radnike traže maloprodajni lanci Kaufland i Pevec, tvrtke Končar i Vikrom te Rimac automobili

Želite imati visoku razinu samostalnosti u radu? Tražite tvrtku gdje možete napredovati i kontinuirano se usavršavati? Prijavite se za Voditelja programa robe široke potrošnje u Pevecu i nastavite svoju karijeru na zanimljivoj poziciji. Vaš posao bit će razvoj strategije nabave robe široke potrošnje, odgovornost za formiranje asortimana, predlaganje novih procesa unutar segmenata nabave, nadzor nad koeficijentom obrtaja zalihe i još mnogo toga. Rok prijave: 31. svibnja.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo gdje je predanost zaposlenika ključ uspjeha. Kroz načela rukovođenja zaposlenicima je omogućen razvoj, povjerenje te jasnoća u komunikaciji. Trenutno zapošljavaju: Radnika u prodaji i Skladišnog radnika na pripremi robe. Poslodavac nudi: petodnevni radni tjedan, plaćenu svaku minutu rada, naknade za troškove prijevoza, božićnicu i božićni paket, zdravi poklon paket i još mnogo toga.

Tvrtka Vikrom iz Bregane zapošljava CNC operatera koji će raditi na programiranju CNC stroja. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalo te 4 godine radnog iskustva, a poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno uz probni rok. Rok prijave je 4. lipnja.

Končar – niskonaponske sklopke i prekidači zapošljavaju Tehničara u radionicama montaže – mehatroničara. Idealan kandidat ima obaveznu formalnu kvalifikaciju smjer mehatronika, samostalan je u obavljanju radnih zadataka i poznaje engleski jezik. Ostale detalje pročitajte u oglasima.

Rimac Automobili zapošljavaju osobu na poziciji UX Design Psychologist. Idealan kandidat ima formalno obrazovanje iz kognitivne i eksperimentalne psihologije, iskustvo u UX/UI rješavanju problema, odlično znanje engleskog jezika te zavidan entuzijazam u području razvoja rješenja koja odgovaraju zahtjevima korisničkog iskustva. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.