TRŽIŠTE RADA

Želite promijeniti posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

20.10.2023 u 10:50

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Pridruži se iskusnom timu računovodstvenih stručnjaka u Croatia osiguranju, vodećem osiguratelju na domaćem tržištu. Započni svoj život u Croatiji na poziciji: Financijski knjigovođa (m/ž). Nude ti izvrsne radne uvjete i dobru plaću, dodatne edukacije, certificiranje i posjete konferencijama, bonuse, poticaje i druge nagrade, godišnje sistematske i specijalističke preglede te odlične kolegice i kolege. Javi im se do 30. listopada.

Tvrtka Navielektro od svog osnutka 2014. godine stvara pouzdane i dugoročne poslovne odnose s najvećim renomiranim svjetskim kompanijama u području pomorske elektrotehnike. Trenutno zapošljavaju više od 30 radnika, a svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Električar/Elektro ispitivač (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja te osiguran smještaj, a na oglas se možeš prijaviti do 31. listopada.

Zanima te grafička djelatnost i želiš raditi u modernoj offset tiskari koja prati suvremene trendove? Ne traži dalje! Pridruži se Printeri, vodećoj offset tiskari u Hrvatskoj sa 75 zaposlenih, na poziciji: Offset strojar II. Kategorije (m/ž). Prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet, a novim kolegama nude mogućnost stjecanja novih znanja, dobre uvjete rada i pozitivnu radnu okolinu. Prijave primaju do 27. listopada.

Iza tvrtke Olival stoji gotovo 30 godina iskustva i tradicije u kreiranju vrhunske kozmetike. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, traže nove kolege na poziciji: Voditelj skladišta (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, a njihova ponuda uključuje kontinuirane edukacije i mogućnost napredovanja, božićnicu, uskrsnicu, regres , dar za djecu te nagrade ovisno o ostvarenim rezultatima. Ako su te zainteresirali, javi im se do 27. listopada.

U JGL-u njeguju okolinu u kojoj zaposlenici mogu postići ravnotežu između poslovnog i privatnog, u kojoj osoba nije kotačić, nego čini razliku i vidi plod svojega rada. Strastveni su, inovativni, stručni, ambiciozni, angažirani, posvećeni poslu i željni postizanja novih vrhunaca u farmaceutskoj industriji. Želiš postati dijelom njihove uspješne poslove priče? Do 23. listopada javi se na oglas za radno mjesto: Specijalist nabave za upravljanje dobavljačima (m/ž) i pridruži se JGL timu!