MojPosao

Zavirite u ponudu atraktivnih oglasa i pronađite posao po svojoj mjeri!

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 06.09.2019 10:00
  • Objavljeno 06.09.2019 u 10:00
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MojPosao

U suradnji s portalom MojPosao za vas smo ''pretresli'' tržište rada i izdvojili najnovije oglase za posao

Tvrtka Studenac, jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, u čijem se raznovrsnom portfelju ističu poznata mineralna voda Studenac i Radenska Classic, zapošljava Prodajne predstavnike (m/ž) u Rijeci i Puli. Opis posla, između ostalog, uključuje: unaprjeđenje prodaje i provođenje prodajnih aktivnosti, proširenje distribucije tvrtkinog asortimana postojećim kupcima i pronalazak novih klijenata te redovito podnošenje izvještaja o radu. Oglas ostaje aktivan do 9.rujna.

ALD Automotive, poslovna linija Societe Generale Group i jedan od vodećih međunarodnih dobavljača specijaliziranih za operativni leasing vozila i upravljanje voznim parkovima, u aktivnoj je potrazi za Stručnjakom za sustav unutarnjih kontrola i rizike (m/ž). Idealan kandidat mora, uz posjedovanje potvrde o završenoj školi (VSS/magistar/stručni specijalist) ekonomskog ili pravnog usmjerenja, odlično poznavati engleski jezik u govoru i pismu, vješto se služiti programskim alatima MS Office paketa i dobro razumjeti regulatorni okvir financijskih institucija. Rok za prijavu je 17.rujna.

Grafički zavod Hrvatske d.o.o., jedna od vodećih tiskara u Hrvatskoj sa 145 godina tradicije i dokazane kvalitete proizvoda i usluga, pruža vam mogućnost zapošljavanja na dinamičnom i izazovnom radnom mjestu: Voditelj ključnih kupaca (m/ž). Pored zaposlenja na određeno radno vrijeme, uz mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, tvrtka novom djelatniku nudi rad u stabilnoj i uspješnoj poslovnoj organizaciji, mogućnost stručnih edukacija i usavršavanja stranih jezika te bonuse na plaću. Vaš životopis im pošaljite do 12.rujna.

Privlači li vas rad na svježem zraku te organiziranje i planiranje poslova vezanih uz održavanje bilja i vanjskih površina? Vjerujete li da ste osoba sa izraženim komunikacijskim i interpersonalnim vještinama? Ako su vaši odgovori potvrdni, pravi ste kandidat za radno mjesto Voditelja hortikulture (m/ž) u tvrtki Lošinjska Plovidba – Holding d.d. Osim suradnje sa arhitektima na projektima izrade rješenja izgleda kampova, terasa, marina i vrtova, na ovom poslu vas očekuju radovi vezani uz zaštitu i održavanje bilja, sadnju novih i presađivanje postojećih sadnica te nabava i briga o materijalu i radnoj opremi. Na oglas se možete prijaviti do 9.rujna.

PricewaterhouseCoopers d.o.o. je moćna mreža od preko 250 000 zaposlenika u 158 država, koji predano rade ka ostvarenju zajedničkog cilja: pružanju kvalitetnih usluga u područjima osiguranja, poreza, savjetovanja i tehnologije. Tvrtka svoj veliki tim sada želi povećati za još jednu osobu, možda upravo vas! Do 15.rujna traju prijave za poziciju: Risk Asurance Solutions associate (m/ž), koja od zaposlenika traži sudjelovnje u vanjskim i unutarnjim IT revizijama, brigu o sigurnosti mreže i vođenje računa o kontroli rizika poslovnih procesa.

Niste uspjeli pronaći nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupna ponuda slobodnih radnih mjesta čeka vas na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!