MOJPOSAO

Zapošljavaju Tommy, Tehno-Agram, AmrestAdria i Enikon Aerospace

17.08.2017 u 09:12

Bionic
Reading

U suradnji s MojPosao, za vas smo i ovog tjedna izdvojili zanimljive pozicije

Tommy je jedan od vodećih trgovačkih lanaca sa sjedištem u Splitu, a zbog otvaranja novog hipermarketa u Zadru zapošljavaju na nekoliko pozicija: Zamjenik poslovođe, Voditelj Odjela i Prodavač. Idealan kandidat ima SSS trgovačkog ili srodnog smjera, sustavan pristup poslovima i zadacima te izraženu samoinicijativnost. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja i stalnog zaposlenja. Sve detalje i ostale otvorene pozicije pročitajte na MojPosao.

Tehno-Agram certificirana je tvrtka koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem kućanskih uređaja te profesionalne opreme za grupaciju Electrolux. Trenutno zapošljavaju majstora/servisera kućanskih uređaja za rad u ovlaštenom servisu. Poslodavac nudi službeni auto, mobitel te mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se na oglas do 31. kolovoza.

Grupa Jadranka jedna je od vodećih turističkih poduzeća u Hrvatskoj na otočju Lošinj i Cres. Ključ Jadrankina dugogodišnjeg uspjeha je visoko educirano osoblje kojemu se omogućuju rad u poticajnom okruženju, stjecanje iskustva u struci. Trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Radnik u domaćinstvu, Kuhar te Konobar/Barmen. Na oglase se možete prijaviti do 31. kolovoza putem MojPosao.

AmrestAdria već dugi niz godina svoje poslovanje gradi kroz poznate brendove: KFC, Pizza Hut, Burger King i Starbucks. Kroz jedinstveni moto 'Bring Fun to Life' potiču dobru atmosferu na radnom mjestu i mogućnost razvoja. Trenutno zapošljavaju djelatnike za rad u restoranu brze prehrane u Zagrebu i Splitu. Kandidatu su osigurana 2 slobodna dana u tjednu, edukacije te profesionalni razvoj. Prijavite se do 24. kolovoza.

Enikon Aerospace vodeća je svjetska tvrtka u završavanju i bojanju dijelova za interijer komercijalnih zrakoplova. Zbog povećanja posla na novom projektu, otvorili su natječaj za radno mjesto montažer interijera aviona. Vaš posao obuhvaćat će vizualni pregled pozicija prije rada, sitnije popravke pozicija te montažu/ predmontažu dijelova prema nacrtima. Traži se precizna, pedantna osoba, usmjerena na detalje te s visokom razinom koncentracije. Prijavite se na oglas do 23. kolovoza.