mojposao

Zapošljavaju se kandidati različitog profila. Pogledajte ponudu poslova

23.08.2018 u 16:57

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase Deloittea, Pin&Pina, Takko AD Plastik Grupe, CARWIZ i UNICEF

Svaka priča ima svoj početak, a u Deloitteu i ti možeš ostaviti svoj trag. Deloitte kroz širok spektar usluga (revizija, porezno savjetovanje, poslovno i financijsko savjetovanje) ima utjecaj na klijente i na društvo koji čine konkretnu razliku. Trenutno zapošljavaju Menadžera – stručnjaka za EU fondove i projekte s iskustvom u pripremi i provedbi.

Tvrtka Pin&Pin fokusirana je na luksuzni stambeni sektor te u svoj tim želi uključiti iskusnu, motiviranu i odgovornu osobu na poziciji Arhitekt. Poslodavac nudi mogućnost razvoja vještina i dodatnog obrazovanja te ugodno radno okruženje u stabilnoj tvrtki.

AD Plastik Grupa, multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvo proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Prijavite se na oglas za Koordinatora kontrolinga i budite dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost.

CARWIZ International vlasnik je brenda CARWIZ rent-a-car koji uspješno posluje u Hrvatskoj i inozemstvu. Trenutno zapošljavaju Franchise Managera s minimalno 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, 5+ godina iskustva u upravljanju ljudima te snažno znanje o financijskim izvještajima i mjerilima. Prijavite se do 31. kolovoza.

UNICEF zapošljava osobu na poziciji Communication Officer s diplomom u području komunikacija, novinarstva i odnosa s javnošću te s minimalno dvije godine profesionalnog radnog iskustva. Također poželjno je da kandidat ima iskustva u vođenju i upravljanju timom. Oglas je aktivan do 10. rujna pa pošaljite svoju prijavu.