MOJPOSAO

Zapošljavaju renomirani poslodavci. Prijavite se na oglase što prije!

10.05.2018 u 15:19

Bionic
Reading

MojPosao izdvaja poslodavce koji ovoga tjedna zapošljavaju

Hrvatska pošta najveći je davatelj poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i jedini davatelj univerzalne usluge. Poštari su prepoznati kao važni članovi svakog mjesta, a odlično se nose i s kućnim ljubimcima. Ako tražite dinamičan posao, volite raditi s ljudima, donositi im dobre vijesti (ali i račune), prijavite se na oglas Poštara za opću dostavu za rad u Puli, Poreču, Rijeci, Viškovu, Dražicama, Kastvu, Umagu i Pazinu. Sretno s prijavom!

Želiš raditi za vodeću hrvatsku digitalnu medijsku kompaniju? Styria medijski servisi zapošljavaju Project managera za rad u Odjelu digitalnog razvoja koji broji preko 40 zaposlenih, te rade na razvoju web portala i aplikacije. Ukoliko želite raditi na izgradnji sljedećeg news portala, uživate u pomicanju granica i postavljanju trendova, prijavite se na oglas do 16. svibnja.

Porsche Inter auto, jedan od najvećih trgovaca Volkswagen koncerna s poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Puli, koji zapošljava više od 300 djelatnika na poslovima prodaje i postprodaje, zapošljava Referenta u odjelu originalnih dijelova i dodatne opreme. Ukoliko imate minimalno srednju stručnu spremu, B1 razinu znanja engleskog, talijanskog i/ili njemačkog jezika, te iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima u VW koncernu, prijavite se na oglas do 22. svibnja.

Tvrtku Uvid osnovao je tim konzultanata s dugogodišnjim iskustvom u razvoju i uvođenju poslovnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu. Prepoznatost od strane tržišta osigurava im stabilan rast, a trenutno broje 8 zaposlenika. Njeguju neformalnu organizaciju te rade na fleksibilnosti, otvorenosti i zadovoljstva radnika. Trenutno zapošljavaju Voditelja/ konzultanta za obračun plaće i ljudske resurse, a idealan kandidat ima 3 godine iskustva u vođenju odjela plaća/ ljudskih resursa ili vođenju računovodstva, odgovornost u radu te motiviranost na kontinuiranje edukacije i usavršavanje. Rok prijave je 15. svibnja.

Radio 101 je u potrazi za osobom koja će se pridružiti timu na poziciji Voditelj ključnih kupaca/ Key Account Manager čiji će glavni zadatak biti dnevna komunikacija s klijentima, koordinacija prodajnih aktivnosti s nadređenim. S radnim mjestom dolazi odgovornost za klijente, postojeće i nove te realizacija financijskih planova. Idealan kandidat ima minimalno dvije godine radnog iskustva na poslovima prodaje, komunikacijske i analitičke sposobnosti te poznaje engleski jezik. Rok prijave na oglas je 16. svibnja.