MOJPOSAO

Zapošljavaju renomirane kompanije – prijavi se na željeni oglas već danas!

08.06.2018 u 09:06

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih zanimanja. Zapošljavaju tvrtke TEPEx, Sport-Bet, Z1 televizija, Inditex i Studio Moderna

Tvrtka TEPEx regionalni je lider u proizvodnji protueksplozijskih zaštićenih električnih uređaja. Kroz stalni razvoj novih proizvoda i tržišta, modernizaciju tehnologija i ulaganja u kadrove i organizaciju, slijede tradiciju dužu od 60 godina. Budite dio tvrtke čija je glavna korporativna vrijednost briga o izvrsnosti. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji računovođa (m/ž), a glavna zaduženja uključuju: zaprimanje, kontrolu i arhiviranje dokumentacije za knjigovodstvo, knjiženje i evidentiranje svih poslovnih događaja, knjiženje ulaznih računa, izrada putnih naloga i ostale poslove po potrebi. Detalje pročitajte u oglasu na MojPosao.

Tvrtka Sport-Bet osnovana je u Slavonskom Brodu te uz poslovnog partnera Tipico grupu nastavljaju stabilni rast. Zbog stalnog proširenja poslovanja, raste potreba za daljnjim zapošljavanjem osoba na sljedećim pozicijama: asistent ureda direktora, poslovni analitičar i asistent u odjelu ljudskih resursa. Oglasi su aktivni do 15. lipnja, pa pošaljite svoju prijavu što prije.

Z1 televizija zapošljava Grafičara/ Video animatora za izradu animacija, TV i video spotova te raznih animacija za potrebe televizijskog programa. Idealan kandidat je visoko organizirana osoba koja pazi na detalje, poznaje vrlo dobro rad u programima Adobe Premiere i After Effects te je pozitivna osoba spremna na timski rad. Oglas je aktivan do 11. lipnja pa pošaljite svoju prijavu što prije.

Inditex je vodeća modna grupacija s više od 7.400 trgovina u 96 zemalja, a za svoje Pull&Bear, Bershka, Stradivarius trgovine u Puli zapošljavaju djelatnike na pozicijama: Voditelj trgovine i Zamjenik voditelja trgovine. Radno mjesto između ostalog obuhvaća i svakodnevnu brigu o strateškim ciljevima i svakodnevnim zadacima, analiziranje i praćenje članova tima, praćenje prodajnih rezultata, briga o vizualnom identitetu trgovine, mentorstvo i selekcija novih članova tima. Oglas je aktivan do 15. lipnja.

Studio Moderna vodeća je omnichannel kompanija koja posluje u 21 državi na području centralne i istočne Europe. U Hrvatskoj broje više od 400 zaposlenika koji predano rade kako bi svojim kupcima pružili najbolje moguće kvalitetno iskustvo kroz 6 kanala prodaje. Trenutno zapošljavaju Prodajne agente u pozivnom centru u Zagrebu i Osijeku, a od kandidata se očekuju izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine, prodajna orijentiranost, spremnost na učenje i rad te upornost. Oglas je aktivan do 18. lipnja.