MOJPOSAO

Zapošljavaju Radenska, Jysk i Europapier Adria. Iskoristite priliku i nađite novi posao

12.09.2018 u 15:33

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase ​​​​​​​DRACO, Stolarski obrt Sivlić, Radenska, JYSK i Europapier Adria

DRACO je tvrtka koja se već niz godina bavi hidroizolacijskim sustavima i sustavno ulaže u svoj razvoj, a pritom brinu i zaposlenicima. Zbog povećanog obujam posla u procesu su zapošljavanja – traže voditelja proizvodnje, voditelja prodaje za izvozna tržišta, prodajne predstavnike, više računovođe, kemijske tehničare i radnike u proizvodnji. Radna mjesta se odnose na Istru, Kvarner, Solin, Muć i Zagreb. Oglasi su dostupni na MojPosao portalu te su aktivni do 26. rujna.

Stolarski obrt Sivlić zapošljava montera namještaja, s minimalno godinom dana iskustva. Lokacija posla je u Vrbovcu, a u pitanju je ugovor na neodređeno. Svoju prijavu za posao možete poslati do 5. listopada putem linka na dnu oglasa.

Radenska je brend koji nije potrebno previše predstavljati, već je dovoljno navesti da je u potrazi za prodajnim predstavnicima za područje Rijeke. Koje uvjete Radenska nudi, a što očekuje, možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 18. rujna.

JYSK je u potrazi za osobama za posao prodavača/skladištara, lokacija rada je Rijeka. Poslodavac u oglas navodi privlačne bonuse, priliku za razvoj i odličnu kulturu tvrtke.

Europapier Adria dio Europapier grupe, jedne od vodećih prodavača tiskarskog i uredskog papira na području Istočne Europe. Glavne vrijednosti tvrtke su poštovanje, odgovornost i izvrsnost, a ponose se stavom 'rastimo i razvijamo se zajedno'. Ako želiš biti dio takve tvrtke, pogledaj oglas za posao prodajnog predstavnika, za Zagreb i Split. Oglasu možeš pristupiti klikom na MojPosao.

Niste pronašli oglas koji odgovara vašim kvalifikacijama i potrebama? Pogledajte preostalu ponudu, riječ je o 5.540 oglasa za posao, za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Sretno!