mojposao

Zapošljavaju Plodine, Irundo i Meteor Grupa

20.02.2020 u 14:43

Bionic
Reading

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, ponovno je 'pretresao' tržište rada i pronašao zanimljive oglase za posao

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava više osoba na poziciji Sezonski djelatnik u trgovini (m/ž). Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, osiguran kvalitetan smještaj, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Na oglas se možeš javiti do 29. veljače.

Irundo, moderna kompaniju za iznajmljivanje apartmana koja ide u korak sa svjetskim trendovima, svoj stručan tim djelatnika žele osnažiti Terenskim koordinatorom (m/ž). Riječ je o osobi koja će postati ključni član i lice organizacije u određenoj destinaciji. Ukoliko ne voliš provoditi vrijeme u uredu, a želiš biti stalno u pokretu, komunicirati s gostima, sposoban si raditi više zadataka odjednom, voliš izazove, kao i dinamično i brzo okruženje, ovo je posao za tebe! Javi im se do 24. veljače.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora dio je globalne mreže Njemačkih trgovinskih komora u inozemstvu (AHK) sa 140 lokacija u 92 zemlje. Zbog povećanog opsega posla za ured u Zagrebu traže proaktivnu i odgovornu osobu za poziciju: Samostalni knjigovođa (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje vođenje knjigovodstvene dokumentacije, izradu mjesečnih kvartalnih i godišnjih izvješća te praćenje zakonskih propisa. Ako si u potrazi za novim izazovima, javi im se do 28. veljače.

Proaktivna si i odgovorna osoba? Imaš razvijene komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine? Posjeduješ određeno radno iskustvo u prodaji i izvozu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Voditelj izvoza za ex-YU tržišta (m/ž) u Meteor Grupi, domaćoj grupaciji kompanija koje se bave proizvodnjom robe široke potrošnje. Uz mogućnost osobnog rasta i razvoja, novom kolegi nude i dinamično i poticajno radno okruženje te izazovan posao i samostalnost u radu. Svoj životopis im pošalji do 28. veljače.

Vješt si u brzom i točnom pisanju i jedan si od onih koji njemački jezik imaju u malom prstu? Prijavi se za radno mjesto Agent u službi za korisnike – njemački jezik (m/ž)! Radeći na ovom projektu svakodnevno bi komunicirao s korisnicima s njemačkog govornog područja putem e-maila i chata. Zauzvrat te očekuje atraktivna plaća u iznosu od 7714 kuna bruto i naknada za prijevoz u iznosu od 400 kuna, bonus dobrodošlice od 3 tisuće kuna, plaćena obuku za posao te mogućnost napredovanja. Zvuči primamljivo? Prijavi se na oglas do 1. ožujka.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.