PONUDA POSLOVA

Zapošljavaju Nautika, Radisson Blu, Real grupa i Fidelta

05.06.2015 u 09:43

Bionic
Reading

Zanima vas sezonski posao i to u Dubrovniku? Što kažete na rad u jednom od najboljih hrvatskih restorana, uz odlična primanja i uvjete rada?

Tvrtka Nautika d.o.o. za svoje restorane Dubravka, Nautika i Panorama traži više djelatnika za sljedeće radne pozicije: Barmen (m/ž), Samostalni konobar (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž) i Pizza majstor (m/ž). Kandidatima koji zadovolje uvjete rada, nudimo mogućnost rada u cijeloj idućoj sezoni 2016!

Radisson BLUje član Rezidor Grupe te ujedno drugi najveći hotelski brand u Europi s više od 400 hotela i kapacitetom većim od 90.000 soba. Radisson Blu Resort & SPA, Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan od najvećih resorta u lancu, predstavlja spoj suvremene arhitekture, ekskluzivnog smještaja, vrhunskih restorana, potpuno opremljenog kongresnog centra, uređenih plaža i mnoštva drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor, a trenutačno traži kandidata za radno mjesto Kuhar (m/ž).

Real grupa je full service agencija unutar koje posluju tvrtke Studio Nexus, Real Media Portugal i PlanArt. Čini ju tim od gotovo 50 stalno zaposlenih profesionalaca koji uspješno koordiniraju poslove na čak pet različitih tržišta hrvatskom, bosansko-hercegovačkom, srpskom, ukrajinskom te portugalskom. Odlikuje ih kombinacija znanja i iskustva stečenog radeći u svim aspektima poslovanja – od korporativnog do agencijskog, od rada u medijima do rada za medije, od klijenta do usluga prema klijentima. I vi možete postati dio njihovog tima ako se prijavite na oglas za radno mjesto Art Director (m/ž).

Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja, u početku kao dio Pliva Istraživačkog Instituta, a zatim kao centar izvrsnosti multinacionalne kompanije GlaxoSmithKline. Kompanija je od 2010. u sastavu Galapagos Grupe, u početku kao dio internog istraživanja i razvoja, a početkom 2013. pod imenom Fidelta izlazi na svjetsko tržište pružanja usluga u području istraživanja novih lijekova. Fidelta trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Sistem inženjer (m/ž) za rad u Zagrebu.

Svi koji traže posao na području Zadra, a spremni su na neko vrijeme otputovati u Njemačku radi edukacije mogu se prijaviti na oglase za radne pozicije Embedded Software Developer (m/f) i C++ Developer for Windows (m/f) tvrtke Helmholz. Radi se o srednje velikoj tvrtki iz Njemačke koja nudi dinamičan posao u Zadru, ali i rad u međunarodnom okruženju te brojne prilike za stručno usavršavanje.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ako vas pozovu na razgovor za posao, nije naodmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlać