MOJPOSAO

Zapošljavaju Nautika, Designer Outlet Hrvatska, Johnson & Johnson...

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 25.07.2019 15:25
  • Objavljeno 25.07.2019 u 15:25
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MojPosao

I ovog tjedna MojPosao je za vas 'pročešljao' najnovije natječaje za posao i odabrao one najzanimljivije

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima za sezonu 2019. i putem poziva sve zainteresirane kandidate za probni rad da se prijave na otvorene pozicije: Samostalni kuhar (m/ž), Samostalni konobar (m/ž), Barmen (m/ž), Slastičar (m/ž) i Čistač/Čistačica. Novim zaposlenicima tvrtka nudi rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada. Primanja ovise o znanju i iskustvu kandidata. Također, svim kandidatima koji se istaknu svojim radom nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Javi im se do 8. kolovoza.

Samostalna si, proaktivna i komunikativna osoba? Voliš raditi o dobro organiziranim timovima u kojima vlada poticajna atmosfera? Aktivno se služiš MS Office paketom i WMS sustavom? Ako su tvoji odgovori na ova pitanja pozitivni, prijavi se na radno mjesto Voditelj centralnog skladišta (m/ž) u tvrtki Pevec. Novom zaposleniku tvrtka osigurava strukturirano uhodavanje u posao, a radni zadaci uključuju: vođenje brige o ekonomičnom popunjavanju zaliha, kreiranje izvještaja o poslovanju skladišta i optimiziranje radnih procesa. Oglas ostaje aktivan do 26.srpnja.

Designer Outlet Hrvatska je mjesto spajanja više od 100 dizajnera, modnih i lifestyle brandova kao što su Adidas, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Under Armour, Guess i još mnogo toga. Ovim jedinstvenim projektom upravlja ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih europskih operatera. Tvrtka je trenutno u potrazi za Facility managerom (m/ž) koji će biti odgovoran za nesmetano funkcioniranje svih objekata i voditi računa o nadzoru rada više timova osoblja. Ako si zainteresiran za navedenu ulogu, prijavi se na oglas do 4.kolovoza.

Johnson & Johnson je međunarodna tvrtka sa stoljetnom tradicijom proizvodnje potrošačima posebno prilagođenih proizvoda, s ciljem poboljšanje uvjeta za zdravlje unutar populacije. Njihovi proizvodi poput Johnson's baby, Listerine i Neutrogena godinama su sastavni dijelovi naših domova, a tvrtka, u svrhu osnaživanja svog stručnog tima, sada zapošljava na poziciji: Biosense Webster Sales and Clinical Specialist (m/ž). Ako posjeduješ odlične komunikacijske i prezentacijske vještine, engleski jezik imaš u malom prstu i voliš putovati, pošalji im svoj životopis do 17.kolovoza.

Euroconsulting je tvrtka koja pruža stručnu pomoć, prvenstveno računovodstvenog, poreznog i financijskog karaktera stranim poduzetnicima u svim fazama širenja njihovog poslovanja u Republici Hrvatskoj. Radi popunjavanja slobodnog radnog mjesta odnosno zamjene, traže sposobne, motivirane i diskretne osobe za rad na poziciji: Računovođa (m/ž). Idealni kandidati/kandidatkinje za posao skloni su timskom radom, informatički su pismeni i odlično poznaju sve faze računovodstvene obrade poslovne dokumentacije. Rok za prijavu ističe 28.srpnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!