MOJPOSAO

Zapošljavaju Hrvatski Telekom, Tehnomont, Lidl, Infobip i Siemens!

23.11.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Tražite posao? Na portalu Moj posao čekaju vas brojne radne pozicije na koje se možete prijaviti već danas

U Hrvatskom Telekomu konstantno se radi na razvoju rješenja kako bi se unaprijedili procesi i poboljšala efikasnost, pa tako zapošljavaju Stručnjaka za nabavu ICT korisničkih rješenja. Tvoj posao u HT-u uključivat će sudjelovanje i vođenje pregovora za lokalne i međunarodne nabavne predmete, ugovaranje isporuke proizvoda i usluga te praćenje izvršenja ugovora. Pogledaj detalje oglasa i prijavi se do 6. prosinca.

Tehnomont, prestižna tvrtka u izvedbi termotehničkih radova, zapošljava Voditelja građenja i Montera vodovoda/ centralnog grijanja. Za poziciju voditelja građenja potrebno je najmanje tri godine radnog iskustva, a plaća je do 9.000 kuna dok za poziciju montera vodovoda nije potrebno iskustvo, a plaća je do 6.000 kuna. Sve detalje pročitajte u oglasima na MojPosao

Lidl je internacionalna tvrtka koja poštuje raznolikost kultura te njeguje vrijednosti kao što su učinkovitost, dinamičnost i pravednost. Upravo zbog toga nalaze se na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca. Trenutno zapošljavaju prodavače u Zagrebu i na Krku, te skladišnog radnika u Perušiću. Na oglase se možete prijaviti putem MojPosao.

Infobip je tvrtka koja ima više od 50 ureda na 6 kontinenata. Imali su priliku raditi s više od 200.000 klijenata, a ako želite postati dio ove globalne priče, prijavite se na oglase jer traže veliki broj zaposlenika za rad u Zagrebu i Vodnjanu. Rok prijave je 4. prosinac.

Siemens Hrvatska vodeći je isporučitelj proizvoda, rješenja i usluga za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije za industrijsku automatizaciju i pogonsku tehniku. U cilju dodatnog osnaživanja stručnog tima i učvršćivanja prepoznatljivosti branda, zapošljavaju više Inženjera automatizacije. Idealan kandidat ima VSS, diplomu inženjera elektrotehnike, usmjerenje automatizacija. Detalje pročitajte u oglasu.