MOJPOSAO

Zapošljavaju: Hrvatski Telekom, Europa92, Marodi, Sportina i Leggiero Bar

01.12.2017 u 15:41

Bionic
Reading

Tražite posao? Na portalu MojPosao čekaju vas brojne radne pozicije na koje se možete prijaviti već danas

U Hrvatskom Telekomu rade na najnovijim tehnologijama, predvode trendove i grade digitalni svijet. Trenutno zapošljavaju Stručnjaka za DWH koji će dizajnirati arhitekture i funkcionalnosti DataWarehousing, Business Intelligence i BigData sustava. Idealan kandidat je iskusan u korištenju Oracle Baza podataka i Linux operativnih sustava te je spreman na brzo usvajanje novih tehnologija. Na oglas se možete prijaviti do 6. prosinca.

Voliš raditi s ljudima, komunikativna si, pozitivna, motivirana i energična osoba? Voliš stjecati nova iskustva, napredovati i jednostavno obožavaš modu? Europa92 te traži na poziciji Prodavač/ica.

Marodi je vodeći proizvođač premium u Hrvatskoj i rastuća hrvatska tvrtka iz Nedelišća kod Čakovca. Trenutno zapošljavaju Trgovačkog predstavnika za Srednju Dalmaciju. Idealan kandidat ima SSSkomercijalnog smjera, želju za daljnjim razvojem karijere u smjeru prodaje te iskustva na poslovima prodaje.

Sportina zapošljava Referenta inventure za organizaciju i provedbu inventura u svim trgovinama Sportina Grupe u regiji, izradu i arhiviranje dokumentacije vezane za poslovanje trgovina, izradu prijedloga za poboljšanje kvalitete te izradu izvještaja za potrebe pojedinih sektora. Mjesto rada je terenski unutar Hrvatske, Slovenije i Adriatic regije. Na oglas se prijavite do 30. prosinca.

Leggiero bar je vodeći hrvatski lanac caffe barova te od 2007. godine uspješno gradi tim stručnjaka koji su zaslužni za prepoznatljivost barova kao omiljenih mjesta za ležerna druženja. Trenutno u Varaždinu traže osobu na radnom mjestu Konobar koji će predstavljati organizaciju u najboljem svjetlu te graditi prijateljski odnos s gostima, primati narudžbe, izdavati račune, osiguravati primjene propisanih standarda te ostale zadatke prema dogovoru. Oglas je aktivan do 4. prosinca.

Volite duh blagdana? Veseli vas pakiranje poklona? Kreativni ste i imate ideju kako zvuči savršena božićna čestitka? Vi ste Vilenjak kakvog MojPosao traži da 12. prosinca pomogne u pakiranju poklona i sudjeluje u kratkoj radionici revizije životopisa i pripreme za intervju. Prijavite se što prije i donesite duh blagdana sa sobom.