MOJPOSAo

Zapošljavaju: Helion, Gulliver Travel, Lindstrӧm, Primark i Azur Tours

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 03.05.2018 17:47
  • Objavljeno 03.05.2018 u 17:47
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Portal MojPosao objavio je oglase za posao u pet renomiranih kompanija. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe

Uslijed znatnog rasta poslovanja i proširenja tržišta u regiji, Helion proširuje svoj tim stručnjaka te zapošljava Samostalnog projektanta niskogradnje, za rad u Osijeku. Imate iskustvo u izradi glavnih i izvedbenih projekata prometnica, instalacija vodovoda i kanalizacije te iskustvo u stručnom nadzoru? Poslodavac nudi odlične uvjete rada: plaću od 7 do 15 tisuća kuna, atraktivan financijski paket, mogućnost napredovanja kroz plaćene stručne seminare, usavršavanja, specijalizacije, službeni mobitel, automobil te smještaj s režijama. Rok prijave na oglas je 10. svibanj.

Gulliver travel zapošljava iskusne profesionalce koji traže nove izazove u karijeri, kao i one koji tek započinju svoj poslovni put. Gulliver travel, kao prva privatna turistička putnička agencija, danas predstavlja vodeću menadžment kompaniju u regiji. Trenutno za rad u Poreču zapošljavaju više Djelatnika na poslovima rezervacije izleta koji imaju minimalno srednju stručnu spremu, aktivno koriste engleski jezik, komunikativni su, samostalni i odgovorni. Rok prijave na oglas je 7. svibnja.

Lindstrӧm je vodeća tvrtka u Europi za pružanje usluga najma radne odjeće i obuće s tradicijom dugom 170 godina na 24 tržišta Europe i Azije. S obzirom na rast i povećanje tržišnog udjela, pojačavaju tim s Prodajnim predstavnikom koji će imati ključnu ulogu u ostvarivanju vizije kroz direktnu komunikaciju i rad s kupcima. Ukoliko ste komunikativna osoba, sa željom za daljnjim radom, rastom i razvojem te vas inspirira međunarodno okruženje, prijavite se na oglas.

PRIMARK d.o.o. stabilna je i stalno rastuća tvrtka, osnovana 1997. godine, te ima dvije djelatnosti: industrijsko označavanje/ sljedivost i telematiku. Trenutno zapošljavaju Agenta/prodajnog regionalnog zastupnika. Idealan kandidat ima VŠS/VSS stupanj izobrazbe tehničkog usmjerenja, izvrsno poznaje engleski jezik, te ima minimalno 3 godine radnog iskustva u prodaji. Prijavite se na oglas do 11. svibnja.

Azur Tours zapošljava Djelatnika u turističkoj agenciji koji će raditi na kreiranju i prodaji turističkih aranžmana. Idealan kandidat ima minimalno dvije godine rada u turističkoj agenciji/ turizmu, poznaje engleski i još jedan svjetski jezik. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rok 3 mjeseca te rad u dvije smjene.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!