mojposao

Zapošljavaju HAVI, Sensorium, Planetaris i mnogi drugi!

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 27.12.2018 16:38
  • Objavljeno 27.12.2018 u 16:38
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Portal Moj posao i ovog tjedna donosi pregled novih potencijalnih radnih mjesta. U novu godinu uđite s novim poslom

HAVI je dio međunarodne strane grupacije i vodeći europski distributer i logističar te nudi stalno zaposlenje na poslovima logistike, transporta i distribucije. Za distribucijski centar u Svetoj Nedelji zapošljavaju više vozača/ skladištara sa C i E kategorijom. Rok prijave na oglas je 11. siječnja.

Tvrtka Sensorium zapošljava u Donjem Podotočju Domaćina/ Domaćicu koji će nabavljati namirnice, kuhati, čistiti, pospremati te brinuti o čistoći svih prostora i okoliša. Posao zahtijeva korištenje vlastitog automobila. Detalje pročitajte u oglasu.

Studenac je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa s trgovinama uglavnom na obali, otocima te Dalmatinskoj zagori. Svake godine nalaze se pri vrhu najuspješniji tvrtki Dalmacije i Hrvatske. Trenutno zapošljavaju Regionalnog voditelja prodaje za područje Dalmacije, Kvarnera, Istre i Zagreba. Detalje pročitajte u oglasu.

Planetaris je inženjerska tvrtka specijalizirana za zgrade gotovo nulte energije i energetsku obnovu zgrada. Trenutno zapošljavaju Voditelja projekata – glavnog projektanta koji će voditi projekte u fazi izrade projektne dokumentacije i voditi tim. Detalje pronađite u oglasu s rokom prijave do 7. siječnja.

Tvrtka Chemcom vodeći je distributer kemikalija i sirovina u regiji, te zapošljava nove visokomotivirane ljude koji će unaprijediti poslovanje tvrtke. Idealan kandidat ima minimalno dvije godine iskustva u prodaji kemikalija i sirovina s poželjnim regionalnim iskustvom. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, službeni automobil, mobitel, laptop te fleksibilno radno vrijeme. Prijave na oglas Business unit manager traju do 4. siječnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!