MOJPOSAO

Zapošljavaju Duplex, Pevec i INovine, prijavite se već danas!

18.10.2018 u 17:21

Bionic
Reading

MojPosao donosi kratki pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas

Tvrtka Duplex stekla je povjerenje svojih partnera u industriji obnovljivih izvora energija kroz beskompromisnu privrženost kvaliteti u izvođenju radova. Tvrtka omogućuje brzi rast i mogućnost napredovanja. Trenutno zapošljavaju Montera foto voltaik sustava (solarnih elektrana), a od kandidata se traži urednost, pedantnost, timski rad, odlično zdravstveno stanje i da volite svjež zrak. Detalje pročitajte u oglasu i prijavite se do 3. studenog.

Pevec zapošljava Voditelja HoReCa segmenta u veleprodaji koji će formirati strategije razvoja, provoditi i predlagati odgovarajuće mjere, raditi na izradi poslovnog plana i izvješća o realizaciji te ostalih poslova prema dogovoru s poslodavcem. Prijave na oglas traju do 19. listopada pa pošaljite svoju prijavu što prije.

INovine je maloprodajni lanac kiosaka s dugogodišnjom tradicijom i razvijenom maloprodajnom mrežom na području cijele Hrvatske. Trenutno zapošljavaju Referenta nabave koji će biti odgovoran za optimalne zalihe, maržu i promet kategorije roba, kreiranje asortimana, analizu i praćenje prodaje roba, izrade primki. Detalje pogledajte u oglasu koji je aktivan do 22. listopada.

Musgrave Wholesales Partners obiteljska je firma osnovana 1876. godine u Corku. Vodeći su opskrbljivač ugostiteljskog sektora, malih i srednjih poduzetnika te imaju važnu ulogu u potpori lokalne zajednice. Trenutno zapošljavaju Radnika u skladištu koji imaju motivaciju za rad i napredovanje te konverzacijsko znanje engleskog jezika. Detalji pogledajte u oglasu.

CS Computer Systems je informatička tvrtka s 30 godina prisutnosti na hrvatskom ICT tržištu. Tvrtka projektira, uvodi i održava poslovne informacijske i komunikacijske sustave visoke raspoloživosti za informatički, visoko zahtjevne i profilirane klijente. CS je tvrtka u kojoj dugoročno možete razvijati svoju karijeru, a trenutno otvorena pozicija je Inženjer za virtualizaciju i IT automatizaciju. Prijave traju do 26. listopada.