MOJPOSAO

Zapošljavaju: Bellabeat, Huawei, ATRON, Ergo i TIS grupa

12.11.2015 u 10:54

Bionic
Reading

Zasigurno nema osobe na svijetu koja nije razmišljala o idealnom poslodavcu i tvrtki u kojoj bi željela započeti ili nastaviti svoju karijeru.

Prije nego pogledate ovotjednu ponudu poslova koje je MojPosao izdvojio za vas, priključite se istraživanju i otkrijte nam tko je vaš poslodavac prvog izbora. Sudjelovanjem u istraživanju možete osvojiti laptop, tablet ili mobilni telefon.

Mlada tvrtka Bellabeat stvara jedinstvene, lijepe i inovativne proizvode namijenjene ženama kako bi mogle lakše pratiti svoje cjelokupno zdravlje, istovremeno ih potičući da stvaraju bolji i zdraviji stil života. Kroz otvorenu poziciju Industrial Designer (m/ž) traže proaktivnu osobu spremnu za samostalan rad i rad u timu. Idealan kandidat ima minimalno 2 godine radnog iskustva u dizajniranju proizvoda, napredno znanje rada u SolidWorks programu za 3D modeliranje. Prilikom prijave na oglas svoje iskustvo i znanje potkrijepite porftoliom svojih radova. Na oglas se možete prijaviti do 19. studenog.

Huawei Technologies, lider u pružanju vrhunskih usluga telekomunikacijskih mreža te svojim uslugama i proizvodima servisira svjetske operatore. Kroz inovativne i prilagođene proizvode i usluge stvaraju dugoročnu vrijednost i potencijal rasta za svoje kupce. Kako bi njihovi kupci bili informirani o najnovijim poslovnim rješenjima, zapošljavaju osobu na poziciji Account Manager (m/f). Osim informiranja klijenata, osoba će biti odgovorna za uspostavljanje, razvoj i zatvaranje pregovora s velikim klijentima. Kroz analizu zahtjeva korisnika i njihovih navika kupnje proizvoda budući zaposlenik tvrtke Huawei kreirat će najbolju ponudu za klijenta. Ukoliko imate izvrsne prezentacijske vještine, prijavite se do 17. studenog.

Izrada rješenja u Java programskom jeziku, sudjelovanje u procesu planiranja i dizajniranja programskih rješenja, analiza i unapređivanje postojećih rješenja, zadaci su koji vam zvuče primamljivo i zanimljivo? Tvrtka ATRON traži osobu na poziciji Senior Java programer (m/ž) s višegodišnjim iskustvom u razvoju Java programskih rješenja, dobrim poznavanjem engleskog jezika. Nudi vam se mogućnost rada na zanimljivim međunarodnim projektima uz povremena službena putovanja u Njemačku. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 18. studenog.

Ergo osiguranje pruža usluge osiguranja u području neživotnih osiguranja te kao dio ERGO grupe prisutni su u više od 30 zemalja širom svijeta. U Odjelu za obradu šteta, otvoreno je radno mjesto Procjenitelj šteta (m/ž).
Idealan kandidat posjeduje VŠS ili SSS tehničkog smjera, dobro poznaje rad na računalu, a veliku prednost imaju kandidati s minimalno 5 godina radnog iskustva. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, pozitivno radno okruženje te kontinuiranu edukaciju. Prijavite se do 24. studenog.

TIS grupa, osnovana 1989. godine, danas ima više od 120 visokospecijaliziranih zaposlenika te ujedinjuje ukupno pet tvrtki kćeri. Primarna djelatnost tvrtki su IT rješenja, odnosno transfer znanja prema korisnicima. U svom poslovanju prate najnovije trendove na području IT-a i nude nova inovativna poslovna rješenja. Za potrebne razvoja i implementacije poslovnih aplikacija temeljenih na Java programskom jeziku, otvorena je pozicija Java developer (m/ž). Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema te odlično poznavanje tehnologija kao što su Java, J2EE, MVC koncepti te u oglasu navedene klijentske web tehnologije. Na oglas se možete prijaviti do 23. studenog.

Nedostaju vam određene vještine kako bi se mogli prijaviti za željeni posao? Ne brinite, tu u pomoć uskače EduCentar s bogatom paletom tečajeva, edukacija, prekvalifikacija i korisnih znanja.