PONUDA POSLOVA

Zapošljavaju Ars kontrola, HPB, Sanofi...

16.12.2016 u 14:16

Bionic
Reading

Portal Moj Posao odabrao je iz svoje ponude pet tvrtki koje ovog tjedna traže servisera za klimatizaciju, web-devalopera, sistem administratora, poslovnog analitičara i direktora za digitalizaciju

Ars kontrola je tvrtka specijalizirana za pružanje usluga servisa na polju klimatizacijske i rashladne tehnike i Daikin Home Comfort Expert Premium Partner. Trenutačno zapošljavaju servisera za klimatizacijsku i rashladnu tehniku (HVAC/R) (m/ž). Opis posla uključuje izvođenje instalacija, puštanje u rad i obavljanje svih servisnih radnji na polju klimatizacijske i rashladne tehnike i dizalica topline. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 23. prosinca.

Sanofi je jedna od vodećih svjetskih tvrtki u području farmaceutske industrije. Zapošljavaju više od 100.000 ljudi, a za svoj ured u Zagrebu traže osobu na poziciji Business analyst. Za obavljanje posla potrebno je visoko obrazovanje iz IT ili ekonomskog sektora, analitičnost, dobre komunikacijske vještine i napredno poznavanje Excela. Radno iskustvo smatrat će se prednošću. Prijavite se na oglas do 20. prosinca.

Hrvatska poštanska banka, najveća banka u hrvatskom vlasništvu, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na oglas za poziciju voditelja Odjela za upravljanje odnosima s klijentima u Sektoru poslovanja s gospodarstvom kao i na poziciju Direktora za digitalizaciju poslovanja – CDO. Kandidate očekuje rad u poticajnom okruženju, potpora tima te pogodnosti skuladne pravilima kompanije. Prijavu pošaljite do 9. siječnja.

2e Sytems je tvrtka koja se bavi razvojem softvera. Trenutačno za svoj zagrebački ured zapošljavaju Senior web developera s relevantnim radnim iskustvom. Tvrtka je u potrazi za entuzijastičnim kandidatom koji je visoko motiviran, a iskustvo u razvoju mobilnih aplikacija bit će velika prednost pri zapošljavanju. Na oglas se možete prijaviti do 30. prosinca.

ADAC Service Adria zapošljava osobu na poziciji System administrator. Budući zaposlenik bit će odgovoran za administraciju, praćenje i razvoj postojećeg IT sustava te za analizu, rješavanje problema i pogrešaka koji se javljaju u poslovanju. Za posao je potrebno obrazovanje iz IT područja, iskustvo u radu s Windows administracijom i odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika. Prijavite se na oglas do 23. prosinca.

Niste pronašli oglas za sebe? Cjelokupna ponuda čeka vas na portalu MojPosao