mojposao

Zapošljava Spar Hrvatska, TIA partner, Include i mnogi drugi

  • Autor: L.F.
  • Zadnja izmjena 13.06.2019 14:13
  • Objavljeno 13.06.2019 u 14:13
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Spar Hrvatska

Iz pnude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase Spar Hrvatska, TIA partner, Include, Monting Power Systems i Hattrick-PSK

Želite li raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju neke kompanije? Ako je vaš odgovor potvrdan, imamo pravo rješenje za vas! Spar Hrvatska zapošljava Voditelje odjela supermarketa/hipermarketa (m/ž) u svojim poslovnicama u Ludbregu, Puli, Umagu, Poreču i Rijeci/ Martinkovcu. Oglas ostaje aktivan do 4.srpnja.

Tvrtka TIA partner, zapošljava Pomoćnog radnika u skladištu i distribuciji (m/ž). Novi zaposlenik bit će zadužen za vođenje brige o ročnosti skladištene robi i ispravnosti viličara, prijevoz ambalaže i drugih materijala viličarem te preuzimanje i evidentiranje povratne ambalaže od kupaca. Tvrtka će zaposleniku osigurati smještaj i prijevoz do posla te stimulativno radno okruženje. Vašu molbu i životopis pošaljite do 18.lipnja.

Njihova misija je pronaći neotkriveni potencijal i upotrijebiti ga za stvaranje nevjerojatnih tehnoloških proizvoda, osmišljenih za poboljšanje života urbanih korisnika. Oni su Include, vodeći svjetski proizvođač solarnih klupa. Trenutno su u potrazi za osobom koja će popuniti radnu poziciju HR Specialist (soon to be(come) HR manager) (m/ž). Novom zaposleniku tvrtka nudi barem 10% veću plaću od prosječne za navedeno radno mjesto, otvoreno radno okruženje i pivo petkom! Javite im se do 24.lipnja.

Ako posjedujete višegodišnje (5 do 8 godina) radno iskustvo u računovodstvu ili knjigovodstvu, izvrsno poznajete porezne i računovodstvene propise i skloni ste timskom radu, a pritom ste u potrazi za poslom, imamo rješenje za vas! Tvrtka Monting Power Systems d.o.o. zapošljava Knjigovođu (m/ž). Uz izradu izlaznih računa, evidenciju otvorenih stavaka s kupcima i dobavljačima i samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova, posao uključuje i druge administrativne poslove. Oglas ostaje otvoren do 24.lipnja.

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pruža mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Uslijed širenja poslovanja, tvrtka je kontinuirano u potrazi za novim talentima, a trenutno zapošljavaju na više lokacija u Hrvatskoj, i to na poziciji Prodavač-blagajnik (m/ž). Prijave traju do 18.lipnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!