MOJPOSAO

Zaposlite se na zanimljivim radnim mjestima!

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 26.04.2018 10:17
  • Objavljeno 26.04.2018 u 10:17
tportal

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Free-Photos

MojPosao izdvaja poslodavce koji ovoga tjedna zapošljavaju

HELB d.o.o. projektira, gradi i upravlja energetskom infrastrukturom. Nude kompletnu uslugu u svim fazama razvoja elektroenergetskih objekata: od izgradnje postrojenja, upravljanja i održavanja, ispitivanja i puštanja u pogon, inženjeringa do energetske učinkovitosti. Trenutno zapošljavaju Inženjera prodaje koji će biti odgovoran za pravovremenu komercijalno/ tehničku pripremu ponude koja uključuje točnu kalkulaciju radova te traženu dokumentaciju. Rok prijave je 26. travanj, a mjesto rada je Dugo Selo.

Inspirira te ljepota, zdravlje kose, luksuz, moda i savršene boje? Želiš učiti, napredovati i biti dio jednog od naših vrhunskih timova? Salon Ruža Institut Kerastase zapošljava Frizera stilista, Frizera pripravnika te Voditelja odjela noktiju. Na ovim radnim mjesta ćete imati priliku pomicati granice svoje kreativnosti, znanja i napredovanja, a uz stručan tim, konstantnim usavršavanjem možete sudjelovati u kreiranju i lansiranju trendova.

Pevec se i dalje širi i otvara nove prodajne centre u Samoboru, Vinkovcima i Vukovaru. Za potrebe proširenja poslovanja traže najbolje kandidate za pozicije: Voditelj smjene, Voditelj programa u prodajnom centru te Voditelja prodajnog centra. Rok prijave je 27. travnja, pa požurite!

Gress d.o.o. tvrtka je sa dugogodišnjim iskustvom u poslovima čišćenja sa stabilnom suradnjom sa etabliranim inozemnim klijentima. Posao se odnosi na čišćenje prodajni centara, poslovnih prostora i ostalih vrsta objekata. Radno mjesto je u Zagrebu i Splitu, a plaća je od 3.000 do 4.500 kuna. Prijavite se na oglas do 5. svibnja.

Tvrtka Anagraf iz Vrbnika na Otoku Krku, zapošljava Kuhara u malom restoranu koji će biti zadužen za pripremanje jela u kuhinji te je važno poznavanje higijenskih standarda u održavanju i čišćenju kuhinje. Također, važna je kontrola namirnica, urednost, preciznost i odgovornost. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, te je moguće zapošljavanje po mjeri stalni sezonac. Prijavite se što prije!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!