MOJPOSAO

Zaposlenike traže Rimac automobili, Stanić grupa...

06.11.2014 u 09:52

Bionic
Reading

Ovoga tjedna zapošljavaju Hotel Mauro, Rimac Automobili, MAC's MEDICAL Grupa, Friseur Style Karlsruhe i STANIĆ BEVERAGES d.o.o.

Hotel Mauro nalazi se u centru Poreča, u jednoj od palača porečkih trgovaca. Hotel raspolaže s 21 smještajnom jedinicom i 'à la carte' restoranom, a nositelj je Certifikata za izvrsnost 2013. koji dodjeljuje TripAdvisor. Hotel u ovom trenutku ima raspisana četiri natječaja za radne pozicije: Kućni majstor za održavanje hotela i kampa (m/ž) – idealan kandidat ima dvije godine radnog iskustva te poznaje vodoinstalaterske radove, električarske, strojarske i kućanske poslove; Glavni kuhar (m/ž) – uz pet godina radnog iskustva kandidat mora biti pouzdana i odgovorna osoba s iskustvom rada u 'à la carte' restoranu; Recepcionar u hotelu (m/ž) – kandidat mora imati iskustvo na istim ili sličnim poslovima te aktivno poznavati engleski, talijanski i njemački jezik; Konobar u hotelu (m/ž) – komunikativna i vedra osoba s iskustvom rada u vrhunskim 'à la carte' restoranima te znanjem minimalno tri strana jezika idealna je osoba za ovo radno mjesto.

Rimac Automobili, tvrtka iz Svete Nedjelje koja proizvodi vrhunska električna vozila, ponovno osnažuje svoj radni tim, ovoga puta putem oglasa za radno mjesto Junior Mechanical Engineer (m/ž). U pitanju je inovativna tvrtka koja je razvila i predstavila automobilski koncept automobila Concept_One koji je kasnije krenuo i u serijsku proizvodnju, a svjetskoj javnosti prvi put je predstavljen 2011. godine. Tvrtka od tada konstantno raste i razvija nove proizvode, stoga, ukoliko mislite da upravo vi zaslužujete mjesto u njihovom timu, prijavite se na oglas!

KLINIMED d.o.o. za zastupstvo inozemnih tvrtki traži osobu za radno mjesto Sales Managera (m/ž) za rad u tvrtki MAC's MEDICAL Grupi. U pitanju je mala međunarodna tvrtka specijalizirana za cirkulatorne bolesti i regenerativne medicine, koja traži osobu koja će organizacijski poboljšati i nastaviti razvoj aktivnosti u regiji. Osim poduzetničkog pristupa, kandidat mora imati izvrsne organizacijske sposobnosti te pet do deset godina radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos te kompenzacijski paket koji odgovara iskustvu kandidata te postignutim rezultatima.

Za sve one koji žele raditi u inozemstvu i to u Njemačkoj, lanac frizersko-kozmetičkih salona Friseur Style Karlsruhe traži komunikativne i odgovorne osobe koje vole svoj posao, spremne na rad i usavršavanje za sljedeće radne pozicije: Kozmetičarke (m/ž), Osobe za ugradnju, geliranje i manikuru noktiju (m/ž), Osobe za medicinsku pedikuru (m/ž) i Frizerke (m/ž). Poslodavac osigurava smještaj, odlične mogućnosti zarade i podršku na materinjem jeziku, ali od kandidata se očekuje poznavanje osnova njemačkog jezika.

Tvrtka STANIĆ BEVERAGES d.o.o. traži osobu za radno mjesto Korporativni pravnik (m/ž). Od kandidata se očekuje da ima završen Pravni fakultet te tri godine radnog iskustva unutar korporacije i/ili odvjetničkog ureda. Osim toga, kandidat mora izvrsno poznavati Komercijalno i Radno pravo te Zaštitu intelektualnog prava. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet da se informirate i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća