ODLUKA UPRAVE

Zaposlenicima JGL-a 4.000 kuna nagrade za dobre rezultate

11.12.2018 u 15:50

Bionic
Reading

Tvrtka JGL će svim zaposlenicima isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 4.000 kuna bruto, što je u Hrvatskoj neoporezivo, a u drugim zemljama u skladu s lokalnim poreznim zakonima. Nagrada će se isplatiti u prosincu i ne uključuje božićnicu ili slične isplate, piopćeno je iz JGL-a

'Iako ćemo finalne rezultate znati tek u prvom kvartalu iduće godine, ponosni smo što smo, usprkos nestabilnoj situaciji na tržištu i pojedinim vanjskim okolnostima, kao što su volatilnost tečaja rublje i politička nestabilnost između Rusije i Ukrajine, ispunili planove u većoj mjeri', istaknuo je Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a.

S obzirom da je prosinac mjesec koji će dodatno imati pozitivan utjecaj na rezultate, u tvrtki vjeruju kako oni mogu biti još i bolji.

'Ove godine smo puno toga postojećeg promijenili i uveli novosti u poslovanje. Ono što nas, pak, najviše veseli su nezavisni tržišni podaci, koji pokazuju da rastemo brže od tržišta i stječemo tržišni udjel sa svim ključnim brendovima. Nastavno na to, rastu nam prihodi i profitabilnost, a i dalje smanjujemo zaduženost. Stoga je isplata nagrade svim našim zaposlenicima i u svim zemljama Grupe zahvala za izniman napor, trud i postignute rezultate', dodao je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a i zaključio kako i u 2019. godini očekuju nastavak rasta u svim segmentima.