U BRANIMIR CENTRU

Zagreb dobio novi hotel čije je uređenje koštalo osam milijuna eura. Zavirite u njegove luksuzne sobe

12.11.2018 u 12:07

Bionic
Reading

U Zagrebu je u ponedjeljak otvoren hotel Canopy by Hilton, u koji je uloženo oko osam milijuna eura. Iza investicije stoji tvrtka Zagreb City Hotels

Canopy se nalazi u Centru Branimir, iz kojeg je krajem prošle godine izišao Hotel Arcotel. Vlasnik centra je austrijska grupa Supernova, kojoj tvrtka Zagreb City Hotels plaća najam.

Kao podbrend Hiltona, Canopy je pozicioniran odmah nakon njegovih luksuznih brendova Waldorf Astoria i Conrad. Zagreb je drugi grad u Europi, nakon islandskog Reykjavika, u kojem će poslovati Canopy.

Hotel ima 151 sobu, od toga osam apartmana, dvije konferencijske dvorane za 40 osoba i restoran za 65 gostiju. Uređenje potpisuje Studio Franić Šekoranja.

U ponedjeljak su ga otvorili ministar turizma Gari Cappelli, veleposlanik SAD-a Robert W. Kohorst, potpredsjednik Hilton WorldWidea Patrick Fitzgibbon i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Otvorenje hotela Canopy by Hilton Izvor: tportal.hr / Autor: Vesna Petrović

Tvrtka Zagreb City Hotels već upravlja hotelom DoubleTree by Hilton, a do kraja 2019. trebao bi otvoriti i svoj treći hotel u Zagrebu, Hilton Garden Inn.

  • +11
Canopy By Hilton Zagreb Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com