MOJPOSAO

Vozači, developeri, marketingaši… imamo ponudu poslova za vas!

14.12.2017 u 15:52

Bionic
Reading

Ovotjedni popis slobodnih pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Wollsdorf Components, tvrtka je čija je tajna uspjeha proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda s karakterom. Svoj uspjeh duguju i zaposlenicima koji su duž cjelokupnog proizvodnog lanca zaslužni za nastajanje visoke kvalitete proizvoda koju će kupac na kraju dobiti u ruke. Djeluju u različitim područjima diljem svijeta, a trenutno u Jalžabetu zapošljavaju Tapetara. Uvjete oglasa pročitajte na MojPosao i prijavite se do 19. prosinca.

Zagrebačka pivovara zapošljava Vozača – dostavljača za rad u Kukuljanovu za preuzimanje i transport povratne ambalaže i gotovih proizvoda do skladišta tvrtke. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu iz škole prometnog smjera, položen stručni ispit za vozača kamiona te radno iskustvo od najmanje dvije godine. Ostale uvjete i detalje pročitajte u oglasu.

Mativa ekskluziv generalni je uvoznik i distributer s portfeljem vodećih marki segmenta profesionalnih make-up, skincare i parfemskih brendova. Trenutno zapošljavaju Digital marketing menadžera koji će biti zadužen za osmišljavanje, provedbu i analizu digitalnih marketinških kampanja. Opis radnog mjesta i ostale uvjete pročitajte u oglasu.

Porsche Leasing, zapošljava Key Account Managera koji će pratiti tržište leasinga i sudjelovati u razvoju proizvoda, ugovarati nove poslove i pregovarati s potencijalnim klijentima, biti odgovoran za realizaciju prodajnih planova te ostale zadatke u opisu posla. Idealan kandidat ima radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima najmanje 2 godine.

Searchmetrics, tvrtka iz Varaždina zapošljava Senior PHP developera sa znanjima PHP web okruženja, mogućnostima integracije različitih baza podataka u jedan sustav. Prednost je iskustvo rada u Javi, a trebate biti i timski igrač te biti otvorenog uma. Što sve tvrtka nudi, saznajte u detaljima oglasa.