MOJPOSAO

Volite skijanje i rad s djecom? Prijavite se na oglas za skijaškog trenera

30.03.2018 u 14:42

Bionic
Reading

MojPosao izdvaja poslodavce koji ovoga tjedna zapošljavaju

Zagrebačka atrakcija turističkog obilaska grada, Segway City Tour Zagreb, uskoro otvara 12 sezonu i zapošljava Turističkog vodiča/ instruktora. Dobro poznajete Zagreb? Tražite dinamičan posao i smatrate se vještim komunikatorom? Tečno govorite engleski jezik? Prijavite se na oglas do 6. travnja.

Sport – Bet d.o.o. posluje već dugi niz godina, a motivirani tim fokusiran je na daljnje uspjehe, pa se stabilni i kontinuirani rast nastavlja iz godine u godinu. Trenutno u Slavonskom Brodu zapošljavaju deset Poslovnih analitičara i tri Back Office Administratora. Oglas je otvoren do 11. travnja, a prijaviti se možete putem MojPosao.

KMAG zapošljava Asistenta voditelja postprodaje Adria regija koji će sudjelovati u planiranju mjesečnih, kvartalnih i godišnjih ciljeva s nadređenim te pratiti realizaciju, nadzirati i savjetovati unutar poslovnih jedinica, analizirati lojalnost klijenata i ostalo u suradnji s nadređenim. Idealan kandidat ima VSS tehničkog smjera, 3 do 5 godina relevantnog iskustva u postprodaji, organizacijske vještine i komunikativnost. Oglas je aktivan do 10. travnja.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo, učinkovito, dinamično i pravedno te zna da ključ uspjeha leži u predanosti zaposlenika. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija u Zagrebu: Tajnik/ Tajnica Uprave, Tajnik/ Tajnica – Poslovno područje Nabava, Tajnik/ Tajnica – Poslovno područje Centralne službe te Višeg stručnog suradnik za kontroling. Rok prijave je 4. travanj pa se prijavite što prije.

Skijaški klub Končar zapošljava Skijaškog trenera čiji će primarni fokus biti razvoj djeteta kroz sport. Također idealan kandidat ima želju za radom u zimskim uvjetima cca 90 dana godišnje, osnovno znanje uređivanja skija, visok stupanj empatije prema djeci i kolegama te odgovornost u radu s djecom. Prijave na ovaj zanimljiv oglas otvorene su do 3. travnja.