DAN S MAMOM I TATOM NA POSLU

Pogledajte kako je prošao veliki dječji tulum u uredima Hrvatskog Telekoma

14.09.2018 u 14:17

Bionic
Reading

Što ti točno radiš na tom poslu? Pitanje je koje roditelji često čuju od svoje djece. Mališani djelatnika Hrvatskog Telekoma (HT), njih više od 2000, u petak su na njega dobili najbolji odgovor. S mamama i tatama proveli su nekoliko sati na njihovu radnom mjestu. Za klince i klinceze organiziran je i bogat zabavni program

Dan s mamom i tatom na poslu održan je u četiri grada, Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

U zagrebačke urede na druženje s djecom stigla je poznata gejming zvijezda Youtubea, Bloodmaster, a u Game zoni su se klinci mogli zabavljati i s humanoidnim robotom Pepper.

Komičar i radijski voditelj Luka Bulić bio je zadužen za podizanje atmosfere, a djeca su mogla isprobati i VR naočale ili Playstation i Xbox konzole te drugu modernu tehnologiju.

Stolni nogomet, kreativne radionice, izrada maskica za mobitele, touchscreen memory i brojni drugi sadržaji oduševili su najmlađe.

Zabave nije nedostajalo ni u Rijeci, Splitu i Osijeku, gdje su djeci također bile omogućene brojne kreativne radionice, facepainting te stolni nogomet.

  • +12
Dan s mamom i tatom na poslu u HT-u Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Dan s mamom i tatom na poslu postao je tradicija Hrvatskog Telekoma i zasigurno je jedan od najzabavnijih dana u godini u našoj kompaniji. I ove godine smo organizirali različite sadržaje za naše mališane kojima su se oni oduševili. Htjeli smo im pokazati kako funkcionira najmodernija tehnologija i potaknuti ih na kreativnost. Zajedno smo se izvrsno zabavili', izjavila je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Od mnogobrojnih radionica malenom Toniju najviše se svidio dio s konzolama, a nije krio ni uzbuđenost time što će vidjeti Bloodmastera. Njegov otac Neven Alujević Grgas radi u regulatornom odjelu Hrvatskog Telekoma.

'Toni ima i seku, ali ona je ostala doma. Svake godine smo tu i jako se dobro zabavimo. Odlična akcija', istaknuo je Alujević Grgas stariji.

Dvogodišnja Helena bila je zauzeta balonom u ruci pa je izjavu za tportal dao njezin tata Danijel Šaule, djelatnik odjela za prigovore.

'Helena me na poslu posjetila i prošle godine. Ovo je odličan dan za čvršće povezivanje ljudi u tvrtki. Sigurno ću je dovesti i iduće godine', ustvrdio je tata Danijel.

Hrvatski Telekom ima razne programe usmjerene roditeljima. Osim Dana s mamom i tatom na poslu, svi zaposlenici koji su roditelji prvašića prvog dana škole, 3. rujna, dobili su slobodan dan kako bi svojoj djeci omogućili što bezbrižniji prijelaz u novo životno razdoblje.

Također, u HT-u je aktivna Zaklada PrijaTelj što posebno pomaže roditeljima i djeci koji zbog raznih životnih izazova zapadnu u teške prilike.