koronavirus

Valamar privremeno zatvara hotele Diamant, Sanfior, Lacroma i Argosy; slijede naputke Nacionalnog stožera

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 13.03.2020 11:05
  • Objavljeno 13.03.2020 u 11:05
Valamar

Valamar

Izvor: Valamar Riviera / Autor: Valamar Riviera

Valamar je, sukladno preporuci nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te ograničeno korištenje javnih površina odlučio privremeno zatvoriti hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu

Nakon što je krizni stožer jučer pojačao mjere opreza na granici za državljane Njemačke, Austrije i drugih zemalja, također smo odlučili da ćemo zatvoriti hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku, navodi se u priopćenju iz Uprave Valamar Riviere.

U nastavku priopćenja se navodi.

'U Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacije.

S obzirom na zatvaranje škola i vrtića odlučili smo izaći u susret prvenstveno roditeljima te će zaposlenici Valamara biti na kolektivnom godišnjem odmoru do kraja ožujka. Smatramo da Nacionalni stožer vrlo kvalitetno upravlja s ovom nesvakidašnjom situacijom te da je jedino odgovorno postupanje slijediti njihove preporuke i odluke u zajedničkom cilju što jače prevencije.

Turizam je izrazito važna gospodarska grana pa će Valamar nastaviti usku suradnju s nadležnim tijelima kako bismo u što kraćem roku mogli nastaviti s pripremama za turističku sezonu.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!