mojposao

Usprkos krizi, oni i dalje zapošljavaju. Djelatnike traže Spar, Konzum, Atlantic, ali i Klinika za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 02.04.2020 16:32
  • Objavljeno 02.04.2020 u 14:26
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MojPosao

Dio poslodavaca umjesto davanja otkaza postojećim radnicima, u svrhu podizanja kvalitete svog poslovanja – zapošljava novi kadar. Izdvajamo neke od tvrtki u potrazi za zaposlenicima

Atlantic Grupa - Farmacia kompanija je koja odiše strašću, kreativnošću i rašću. Ako im se želiš pridružiti, do 27. travnja se prijavi na oglas za radno mjesto: Farmaceut (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, dobro poznavati MS Office paket i biti samostalni u radu. Tvrtka svim zaposlenicima osigurava besplatne sistematske preglede, slobodno vrijeme za pripremu roditelja prvašića te volonterske i sportske aktivnosti.

Konzum je u potrazi za Vozačem C kategorije (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje utovar i istovar robe, dostavu robe do prodavaonica i odgovornost za održavanje i urednost zaduženog vozila. Nude ti rad u prijateljskom okruženju, priliku za stalno zaposlenje, božićnicu, uskrsnicu i regres te dodatke ta rad nedjeljom i blagdanom. Oglas ostaje aktivan do 07. travnja.

Klinika za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ raspisuje natječaj za popunu radnog mjesta u suradničkom zvanju: Magistar psihologije (m/ž), za rad na projektu pod nazivom „EuroSIDA/RESPOND“. Uz prijavu na natječaj treba priložiti životopis, dokaz o završenom studiju i akademskom stupnju, ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja te navesti e-adresu. Javi im se do 25. travnja.

Želiš raditi u stabilnoj međunarodnoj kompaniji? Oduvijek si htio postati dijelom uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Imamo rješenje! Zaposli se na radnom mjestu Mesar (m/ž) u Sparu! Nude ti priliku za rad s renomiranom poslovnim partnerima, dinamično radno okruženje i mogućnost profesionalnog razvoja. Oglas ostaje aktivan do 30. travnja.

Agroproteinka d.d., tvrtka koja se bavi prijevozom, zbrinjavanjem i termičkom preradom nusproizvoda životinjskog podrijetla, zapošljava Strojara – voditelja smjene (m/ž) na lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu. Opis posla, između ostalog, uključuje rukovođenje grupom radnika, preuzimanje radnih naloga i provjeru ispravnosti i funkcioniranje sastavnih dijelova postrojenja. Javi im se do 13. travnja.

Niste pronašli nešto za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!