POSEBAN POPUST

Upišite program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata

28.06.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Republici Hrvatskoj, za razdoblje 2014. – 2020., na raspolaganju je 11,69 milijardi eura iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Do sada je isplaćeno manje od 5% raspoloživih sredstava, a prema statistikama smo na začelju EU u povlačenju bespovratnih sredstava. Glavni razlog je manjak stručnog kadra za pripremu i provedbu EU projekata, što čini zanimanje konzultanta za EU fondove jednim od najtraženijih na tržištu rada

Ukoliko želite postati konkurentni na tržištu rada i doprinijeti većoj iskorištenosti EU fondova, upišite program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata do 3. srpnja 2018.g. i iskoristite poseban popust od 3.000,00 HRK povodom pet godina članstva u Europskoj uniji.

Pitate se zašto izabrati Učilište EU PROJEKTI?

1. Projekti su naš “Core business“!

Učilište EU PROJEKTI je osnovano je na temelju višegodišnjeg iskustva konzultantske tvrtke EU PROJEKTI, koja iza sebe ima više od 17 godina iskustva i portfelj projekata veći od 1,7 milijardi eura, više od 150 pripremljenih i provedenih projekata te više od 8300 polaznika edukacija. Jedina smo ustanova za obrazovanje odraslih koju vode uspješni konzultanti s višegodišnjim iskustvom!

2. Mentorstvo i rad 1-na-1

Ništa ne prepuštamo slučaju. Naši predavači vrhunski su stručnjaci u područja EU fondova, te osim stručnih znanja posjeduju i dugogodišnje iskustvo rada na projektima financiranih iz EU fondova. Programe obrazovanja prolazit ćete uz mentorstvo jedne od najpoznatijih hrvatskih konzultantica za fondove EU, gđe. Ariane Vela i ostalih vrhunskih stručnjaka u području EU fondova.

3. Praksa u konzultantskoj tvrtki

Dvoje najboljih i najredovitijih polaznika u generaciji, dobit će priliku postati dio EU PROJEKTI tima i raditi na pravim, velikim projektima koji se trenutačno provode u RH. Tko ne bi htio steći dodatno iskustvo na konkretnim projektima?

4. Veća satnica

Naši obrazovni programi u prosjeku imaju veću satnicu od drugih sličnih programa. Svi programi sastoje se od teoretskog i većinom praktičnog djela. Posebna pažnja poklanja se praktičnom radu s konkretnom natječajnom dokumentacijom, situacijskim testovima u kojima se simuliraju stvarne situacije koje se događaju u pripremi i provedbi projekata.

5. UEP ALUMNI PROGRAM – Podrška i nakon završetka školovanja

Cijenimo naše polaznike i zato se trudimo nastaviti našu suradnju i pružiti sustav podrške i nakon završetka programa obrazovanja. Zbog toga smo osmislili UEP ALUMNI PROGRAM u sklopu kojeg organiziramo druženja, predavanja i konferencije koje su besplatne za sve naše bivše i sadašnje polaznike. U okviru ALUMNI PROGRAMA možete nas nazvati, poslati nam e-mail ili doći na konzultacije o projektima na kojima trenutačno radite. Ovo je samo mali dio onoga što čeka naše polaznike/ce, ostalo ćete saznati kada postanete članom/icom našeg PROGRAMA.

Detaljne informacije o programu i načinu upisa saznajte na sljedećoj poveznici.

Kontaktirajte nas na broj telefona 01 5534 878, putem e-maila na info@uep.hr, putem internetske stranice www.uep.hr ili nas potražite na Facebooku pod nazivom Učilište EU PROJEKTI!

Veselimo se našem zajedničkom radu!