na radničkoj cesti

Uber u Zagrebu otvorio novi Centar za podršku vozačima

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 13.12.2018 13:10
  • Objavljeno 13.12.2018 u 13:10
Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu

Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Uber je u srijedu na novoj lokaciji u Zagrebu otvorio Centar za podršku vozačima u kojem će vozači koji voze na Uber aplikaciji na jednom mjestu moći dobiti svu pomoć i savjete koji su im potrebni. Centar se nalazi na adresi Radnička cesta 20 u prostoru od 200 kvadratnih metara te je za vozače otvoren svaki radni dan od 10 do 15 sati

"U anketi koju smo proveli, vozači su rekli da su jako zadovoljni podrškom koju imaju od Ubera, no da im je potrebno i fizičko mjesto gdje mogu doći i porazgovarati s nekim o svim pitanjima koja ih zanimaju. Kako bi im maksimalno bili na raspolaganju, odlučili smo postojeći Centar za vozače premjestiti u novi, značajno veći prostor te proširiti opseg usluga koje može ponuditi vozačima. Otvaranje novog Centra nastavak je kontinuiranog rada na podizanju kvalitete i zadovoljstva vozača Uberom", kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu.

Nakon nedavnog spajanja usluga uberX i UberSELECT, novootvoreni Centar omogućit će vozačima još bolje uvjete rada, ističe se u priopćenju.

Osim Centra, Uber je ove godine pokrenuo program Zaštite za partnere u sklopu kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno AXA osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja. Predstavljen je i sigurnosni centar unutar aplikacije koji vozače upozorava na pridržavanje propisanih ograničenja brzine, a korisnicima omogućuje da svoju rutu kretanja podijele s prijateljima i obitelji te lako kontaktiraju hitnu pomoć.

Na otvorenju Centra za podršku vozačima dodijeljene su i nagrade vozačima koji su se po svojim rezultatima istaknuli i u konačnici, omogućili da korisnici već tri godine biraju Uber za kretanje kroz grad. Nagradu su dobili Milan Đurić i Marjana Šeperić, vozač i vozačica koji imaju najveći broj vožnji preko Uber aplikacije te ujedno i najbolje ocjene.

  • +2

Uber Taxi

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!