mojposao

U sklopu sajma u turizmu otvoreno više od 200 natječaja za posao

24.02.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Započeo je Sajam poslova u turizmu na virtualnoj lokaciji mojposaouturizmu.net. Svi zainteresirani imaju priliku pogledati ponudu otvorenih pozicija i prijaviti se za željeni posao. Otvoreno je gotovo 200 oglasa za posao, a sa svim poslodavcima možete razgovarati putem chata

Bretanide sport & wellness resort smješten je uz najpoznatiju plažu u Hrvatskoj i na jedinstven način objedinjuje sport, odmor i wellnes. Već godinama resort postavlja visoke standarde i čvrsta mjerila ponajprije zbog ljubaznog i kompetentnog osoblja, izvanredne kuhinje i visoke urednosti kompleksa. Njeguju otvorenu komunikaciju, razmjenu ideja, a u sklopu Sajma poslova u turizmu, zapošljavaju više kuhara s iskustvom. Poslodavac osigurava smještaj, prehranu te uniforme. Sve detalje pročitajte u oglasu.

Tatami Trade tvrtka je koja u svom portfelju ima dva hotela: Hotel Life Palace i Hotel Life. Kako bi svojim gostima pružili najbolju moguću uslugu i osigurali nezaboravan boravak, traže savjesne, marljive i pouzdane osobe da se prijave na otvorene pozicije. Uz ostale pozicije, otvorena je pozicija maser. Potrebno je radno iskustvo, poznavanje raznih vrsta masaža, engleskog jezika. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme, ugodnu radnu atmosferu te osiguran smještaj. Svoju prijavu s životopisom i fotografijom dostavite putem linka za prijavu do 28. veljače.

Hotel Pinija sagrađen je 1970. godine, a zbog kvalitetne ponude hotelskih sadržaja i plaže prepoznat je među domaćim i stranim gostima. Kako bi i dalje pružali vrhunsku uslugu svojim gostima, otvorili su niz pozicija među kojima izdvajamo pizza majstora. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj u hotelu, plaćene blagdane i nedjelje. Okvirna neto plaća je 6000 kuna. Sve detalje i druge otvorene pozicije pogledajte na Sajmu poslova u turizmu.

Želite raditi na prekrasnom otoku Visu? Otvara vam se prilika za rad u dva prekrasna hotela: hotel Issa i hotel Tamaris. Dok se jedan nalazi izvan mjesta, na osami i pruža pogled na park, drugi je smješten u samom centru grada. Kako bi što spremnije dočekali sezonu, otvoreno je niz pozicija. Jedna od njih radnik u kuhinji gdje se traži čak 8 djelatnika. Opis posla uključuje pomoć kuharima u pripremi toplih i hladnih obroka, ribljih i mesnih jela. Osoba će biti odgovorna za održavanje higijene u kuhinji te za pranje posuđa. Poslodavac osigurava smještaj i hranu u objektu, radni odnos od 5 ili 6 mjeseci, rad od 8 sati dnevno te preraspodjelu radnog vremena.

Putnička agencija Vidokrug osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Dubrovniku. Osnovna djelatnost agencije je pružanje usluga turističkog razgledavanja grada, transfera, poludnevnih i dnevnih izleta. Oslonac firme leži u mladim, visokoobrazovanim profesionalcima koji su u ovome poslu pronašli osobno zadovoljstvo i mogućnost izgradnje profesionalne karijere. Jedna od otvorenih pozicija je vozač, a idealan kandidat ima položen državni ispit za vozača, iskustvo na istim ili sličnim poslovima u turizmu, napredno poznaje engleski, španjolski i talijanski. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz.