Cannafest

U Pragu se održava najveći međunarodni sajam konoplje

10.11.2017 u 13:10

Bionic
Reading

Međunarodni sajam konoplje i medicinskog bilja Cannafest najveći je sajam konoplje u svijetu. Osmo izdanje sajma održat će se od 10. do 12. studenog 2017. godine u Pragu.

Posjetitelji sajma mogu očekivati zanimljive izlagače iz cijelog svijeta koji će predstaviti najnoviju tehnologiju za uzgoj i kultiviranje konoplje, razna gnojiva, sjemenke, vaporizatore, bongove i raznoraznu popratnu opremu koju će na licu mjesta moći isprobati i kupiti. Na štandovima će se moći pronaći i razni kozmetički proizvodi od konoplje, odjeća, obuća i hrana koju svatko treba probati.

Na sajmu će biti prisutni i mediji koji kontinuirano dižu svijest o medicinskim benefitima spojeva iz konoplje (CBD), kao i krovne institucije za tvrtke koje se koriste konoplju kao prirodnu sirovinu ili se bore za legalizaciju i korištenje kanabisa u medicinske svrhe.

Vrlo važan dio sajma svake godine je i konferencija koje svi posjetitelji mogu posjetiti bez ikakve naknade. 

Tijekom sajma posjetitelji će se moći zabaviti kod Cannafest pozornice gdje će svirati razni bendovi i u Cannafest kinu.

Prošle je godine sajam posjetilo preko 30.000 posjetitelja, sudjelovalo 252 izlagača iz 25 zemalja, a organizatori vjeruju kako će ove godine nadmašiti te brojke i da će sajam biti najuspješniji do sada.