poslovne prilike

U potrazi ste za novim poslom? Ovi poslodavci traže vas, provjerite što se nudi

21.07.2022 u 12:44

Bionic
Reading

Poslovnih prlika ne nedostaje ni ovaj tjedan, a portal MojPosao izdvojio je najatraktivnije

Pan-pek vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeće njihovih stručnjaka, omogućilo im je vodeću poziciju na tržištu. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti na radnom mjestu: Administrator održavanja strojeva i opreme (m/ž). Opis posla podrazumijeva unos podataka u sustav, kreiranje tablica i izvještaja, brigu o skladištu, skeniranje novih ugovora i ažuriranje zajedničkih mapa, a rok za prijavu na oglas ističe 23. srpnja.

Švedska građevinska tvrtka UBOSS AB traži pojačanja na pozicijama: Zidar (m/ž) i Monter suhe gradnje-knaufer (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine radnog iskustva na navedenim pozicijama, a novim kolegama nude plaćen put u Švedsku i nazad u Hrvatsku na odmor, trinaestu plaću, plaćen smještaj, plaću sukladnu švedskom standardu (od 11,5 do 15 eura neto po satu) te mogućnost napredovanja do mjesta voditelja projekata. Javi im se do 25. srpnja.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Imamo rješenje! LUSH manufaktura, dio uspješnog globalnog brenda LUSH Fresh Handmade Cosmetics i najveća kozmetička kompanija u Hrvatskoj, zapošljava na sljedećim pozicijama: Skladištar – rukovatelj viličarom (m/ž), Pomoćni radnik u skladištu (m/ž) i Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž). Naknada za topli obrok, popust u LUSH trgovinama, mjesečni bonusi te profesionalni rast predstavljaju samo dio njihove ponude, a ostatak možeš doznati tako što ćeš im se javiti do 29. srpnja.

Mick, jedno je od vodećih poduzeća u veleprodaji i maloprodaji proizvoda crne metalurgije u RH sa sjedištem u Rijeci, zapošljava na radnom mjestu: Zavarivač u proizvodnji (m/ž). Nude ti osiguran topli obrok, slobodne vikende, bonuse za dobro odrađen posao, mogućnost stalnog usavršavanja te napredovanja i rad u izvrsnom i poticajnom radnom okruženju. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, svoj životopis im pošalji do 29. srpnja.

Njihova misija je stvaranje drugačijeg, originalnog i jedinstvenog fashion ozračja kroz modne artikle koji čine razliku. Oni su Reverto i zapošljavaju Prodavača/Zamjenika voditelja u prodavaonici (m/ž). Opis posla uključuje brigu o kupcu i savjetovanje tijekom prodajnog procesa, rad na blagajni i preuzimanje i slaganje robe, a nude ti odlična primanja, edukacije, mogućnost napredovanja te postotak od svake prodaje. Ako su te zainteresirali, javi im se do 25. srpnja.