dobra prilika

U potrazi ste za novim poslom? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

03.11.2022 u 12:54

Bionic
Reading

Ako ste spremni na promjenu, portal MojPosao izdvojio je atraktivne poslovne prilike, vrijedi provjeriti detalje

Grupa Calzedonia (Intimissimi, Calzedonia, Falconeri, Tezenis, Atelier Emé) je vodeća modna grupacija sa više od 4,200 trgovina u 50 zemalja. Kako bi osnažili postojeći tim, trenutno su u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama: E-Commerce fotograf/Video maker (m/ž), Junior retušer fotografija za E-commerce (m/ž), Marketplace Merchandise Specialist (m/ž), Email Marketing Manager (m/ž) i Savjetnik za korisničku podršku za talijanski jezik (m/ž). Prouči ponudu i javi im se do 9. studenog.

Koncern Intereuropa sa svojom poslovnom mrežom prisutan je u više od 12 povezanih društava u 9 država. Zapošljavaju na radnom mjestu Skladištar II (m/ž), rad je organiziran u dvije smjene, a opis posla podrazumijeva utovar, istovar i pretovar robe, zaprimanje i izdavanje dokumentacije te samostalno obavljanje skladišnih poslova po nalozima i zaduženjima, a rok za prijavu na oglas ističe 24. studenog.

Kamen Sirač, tvrtka za proizvodnju i promet građevnim materijalom, s tradicijom od 1878. godine, zapošljava na pozicijama: Rukovatelj mehanizacijom na kamenolomu (m/ž) i Radnik na održavanju (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude stalan radni odnos, plaćen topli obrok i prijevoz te priliku za profesionalni rast i razvoj u dinamičnom okruženju. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 6. studenog i postani dijelom njihovog stručnog tima.

Graditeh inženjering je full-service građevinska i instalaterska tvrtka koja na jednom mjestu nudi usluge konzaltinga, vođenja projekata, projektiranja, izvođenja radova i održavanja. Svoj postojeći tim žele nadograditi na radnim mjestima: Inženjer elektrotehnike – voditelj gradilišta (m/ž) i Elektroinstalater (m/ž). Nude ti ugodnu atmosferu, stimulativne bonuse na plaću, božićnicu, terenski dodatak, službeno vozilo i službeni mobitel te mogućnost napredovanja. Javi im se do 7. studenog.

Tvrtka Europhone, najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera, zapošljava Direktora prodaje (m/ž). Tragaju za osobom s višegodišnjim iskustvom na rukovodećim pozicijama u telekomunikacijama, koju krasi sposobnost razvijanja članova svog tima. Prepoznaješ se u tom opisu? Sjajno! Pošalji im svoj životopis do 20. studenog i postani dijelom njihovog tima. Zauzvrat ti nude rad u vrhunskoj privatnoj kompaniji, podršku kolega, ostvarivanje bonusa na temelju rezultata i brojne druge benefite.