MojPosao

U novu godinu zakoračite s poslom u džepu! Pogledajte tko sve zapošljava

31.12.2020 u 12:25

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Milenij hoteli vodeća su hotelska grupacija u Hrvatskoj koja upravlja hotelima kategorije 4 i 5 zvjezdica. Zbog rasta poslovanja i jačanja tima zapošljavaju na poziciji Voditelj računovodstva (m/ž). Novog zaposlenika očekuju iznadprosječna primanja, motivirajuću i poticajnu radnu sredinu te mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji se mogu podičiti s minimalno 5 godina iskustva na rukovodećim pozicijama na sličnim poslovima. Oglas ostaje aktivan do 12. siječnja.

AD Plastik Grupa, multinacionalna kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju, zapošljava Tehnologa kvalitete (m/ž). Opis posla uključuje praćenje i sistematizaciju podataka o kvaliteti materijala, predlaganje mjera za poboljšanje kvalitete proizvoda te sudjelovanje u rješavanje reklamacija. Nude ti motivirajuće, razvojno i stabilno radno okruženje, profesionalnu edukaciju i planirani razvoj karijere. Prijavi se na oglas do 14. siječnja i postani dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije.

Privlači te izazov rada u jakoj internacionalnoj kompaniji, poslovanje s renomiranim poslovnim partnerima, dinamičan rad i mogućnost profesionalnog razvoja? Ako su tvoji odgovori potvrdni, do 21. siječnja se prijavi na oglas za radno mjesto Zamjenik voditelja supermarketa (m/ž) u tvrtki Spar Hrvatska. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s višegodišnjim radnim iskustvima na istim ili sličnim poslovima te izraženim komunikacijskim vještinama.

KentBank d.d. moderna, univerzalna banka fokusirana na potrebe klijenata kojima na raspolaganju stoji 15 poslovnica diljem Hrvatske, traži Direktora podružnice (m/ž) za rad u poslovnici u Zadru. Posao podrazumijeva neovisno obavljanje složenih i zahtjevnih zadataka, upravljanje cjelokupnim poslovnim odnosom s klijentima u skladu s aktima Banke, bez izravnog nadzora, u skladu s općim smjerom u odnosu na pojedinačno određene ciljeve. Na oglas se možeš prijaviti do 7. siječnja.

U potrazi si za najslađim poslom na svijetu? Zaposli se u Ledu! Ledo je kompanija koja je najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda i distributer smrznute hrane. Neprestano rade na uvođenju modernih tehnologija i usavršavanju proizvodnih procesa uz zadržavanje najviših mogućih standard na području distribucije i hrane. Pridruži im se i postanite dio njihovog uspješnog tima na poziciji Asistent u službi ključnih kupaca (m/ž). Traže odgovorne i motivirane osobe s minimalno jednom godinom radnog iskustva na sličnim poslovima. Oglas ostaje aktivan do 10. siječnja.