TRŽIŠTE RADA

U novu godinu s novim poslom: Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

22.12.2023 u 07:48

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Brodogradnja puna strasti, visoko specijalizirana mornarička plovila, inovacija i timski rad: to je ono za što NVL grupa predstavlja. I ti možeš postati dio njihove obitelji u kojoj više od 1.500 visokokvalificiranih ljudi u Njemačkoj i diljem svijeta svojim znanjem i kreativnošću svakodnevno pridonosi stvaranju nečeg posebnog. Trenutno traže pojačanje za poziciju Supplier Development Manager (m/ž), a prijave primaju najkasnije do 1. siječnja 2024. godine.

Tvrtka Lürssen, vodeće njemačko brodogradilište, u Rijeci je otvorio jedan od najmodernijih svjetskih inženjerskih centara kako bi podržala projektiranje i gradnju luksuznih megajahti. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Senior projektant opremanja broda (m/ž). Nude ti kontinuirana stručna usavršavanja i edukacije, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, klizno radno vrijeme, poticajne prihode te rad u dinamičnom okruženju. Prijave primaju do 1. siječnja 2024. godine.

Alexander Bürkle GmbH & Co. KG postoji već 122 godine i posluje na 22 lokacije diljem svijeta, pružajući tehnološke usluge u elektrotehnici. Postani dio njihovog tima i pridruži im se u ulozi Elektomontera (m/ž). Poželjno je iskustvo u izradi upravljačkih ormara ili razdjelnika, a novim kolegama nude podršku u integraciji, fleksibilno radno vrijeme te stimulativna primanja, a svaki dolazak biciklom nagrađuju s dva eura po dolasku. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 1. siječnja.

TEKLA VRATA, poduzeće s dugogodišnjim prisustvom na Hrvatskom tržištu prima u stalni radni odnos više Montera – servisera garažnih, industrijskih vrata i pogona (m/ž). Nude ti plaću u rasponu od 1.200 do 1.500 eura, prigodne nagrade, darove za djecu, dar u naravi, regres, božićnicu, dodatne edukacije i usavršavanje, mogućnost napredovanja te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 2. siječnja.

HANZA MEDIA, vodeća medijska kuća na tržištu, koja u svom portfelju ima troje dnevne novine, petnaestak magazina i više od deset digitalnih medijskih platformi, traži samostalnu, organiziranu i odgovornu osobu za radno mjesto: Pravnik (m/ž). Opis posla uključuje pripremanje ugovora i ostalih pravnih akata, pružanje pravne podrške svim odjelima te komunikaciju s institucijama, a na oglas se možeš prijaviti do 25. prosinca.