DEMATI

'Tvrtka B1 Plakati posluje transparentno'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 21.12.2010 11:07
  • Objavljeno 21.12.2010 u 10:41
b1 plakati

b1 plakati

Izvor: Promo fotografije / Autor: www.b1-plakati.hr

Temeljem Zakona o medijima, NN59/04, čl. 40, i u skladu sa čl. 41 i 42 te zakona o elektroničkim medijima NN153/09, objavljujemo demanti na informacije u tekstu pod nazivom 'Milijarde kuna za tvrtke povezane s HDZ-om', a koje se, između ostalog, tiču tvrtke B1 Plakati i njezina suvlasnika Ante Bebića

Tekst demantija objavljujemo u cijelosti:

Tvrtka B1 Plakati je u periodu od 2003. – 2009. godine na ime najma uplatila više nego dvostruko veći iznos javnim ustanovama i poduzećima nego što je od istih prihodovala!

Dana 20. 12. 2010. na tportal.hr u članku pod naslovom 'Milijarde kuna za tvrtke povezane s HDZ-om', prenešena je netočna vijest Večernjeg lista koja tvrtku B1 Plakati stavlja se u izrazito negativan i netočan kontekts. Vrlo senzacionalistički se B1 Plakate stavlja u skupinu tvrtki čije se ime u medijima već mjesecima povezuje s korupcijom te se tako direktno nanosi šteta poslovanju B1 Plakata.

Tvrtka B1 Plakati još od osnutka 1998. godine stvara novu vrijednost i postavlja projekte koji nikada prije nisu postojali, kako u javnim ustanovama tako i u prostorima brojnih privatnih tvrtki na području Republike Hrvatske i regije.

U spomenutom periodu od 2003. do 2009. godine, na ime postavljanja naših panoa platili smo preko 16.000.000 kuna najamnine samo prema javnim ustanovama, dakle ne računajući najam prema privatnom sektoru.
Nadalje, u istom tom periodu promotivne kampanje tvrtki koje su u većinskom vlasništvu države sačinjavale su tek 5,2 posto ukupnog prihoda B1 Plakata, što ponovno pokazuje kako privatni sektor značajno prevladava u našem poslovanju.

Osim toga, tvrtka B1 Plakati provodi društveno korisnu funkciju održavanjem prostora javnih ustanova te omogućavanjem različitih edukativnih kampanja koje služe na korist naših građana. Za nemali broj takvih edukativno-preventivnih kampanja u cijelosti snosimo kompletan trošak i tiska i distribucije čime dajemo potporu različitim ministarstvima, udrugama i humanitarnim akcijama.

B1 Plakati njeguju transparentno poslovanje, a koliko su naši mediji uspješni najbolje je pokazalo nedavno provedeno istraživanje od strane agencije IPSOS Puls na uzorku 600 ispitanika od 15 do 55 godina, koje dokazuje kako se svakim od alternativnih medija iz ponude B1 Plakata doseže se više ljudi nego tiskovinama, radijem ili internetom. Vjerujemo da u toj činjenici leži najveći 'krivac' za uspjeh tvrtke B1 Plakati.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi