moj posao

Tražite ili mijenjate posao? Ovog tjedna nude se izvrsne prilike za poslovni zaokret

29.07.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Izdvajamo poslove s vodećeg portala za zapošljavanje, MojPosao.net

Ordinacija dentalne medicine Hurčak Ivan, s preko dvadeset godina iskustva i s kompletnom stomatološkom uslugom na jednom mjestu traži doktora dentalne medicine. Radno mjesto je u Zagrebu, a od idealnog kandidata se očekuje 5 godina iskustva u protetici i implanto protetici. Svoj životopis možete uputiti putem linka na dnu oglasa koji je aktivan do 7. kolovoza.

Zvjerinjak u Zagrebu zapošljava djelatnika za šišanje, friziranje i kupanje pasa. U oglasu je navedena početna neto plaća od 6.000 kuna te mogućnost stalnog radnog odnosa.

Tommy u Splitu traži asistenta u marketingu s minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Radno mjesto podrazumijeva sudjelovanje u planiranju i realizaciji promotivnih kampanja, praćenje trendova te izvještavanje o istima, pomoć u realizaciji nagradnih igara te sudjelovanje u aktivnostima vezanima za razvoj robne marke.

Orbico Beauty za make-up brend MAC zapošljava make-up artista/prodavača. Radno mjesto se odnosi na Zadar odnosno na shopping centar Supernova. Kao uvjeti za uspješnu prijavu navodi se iskustvo rada u prodaji, dobre make up vještine te minimalno srednja stručna sprema. Pošaljite svoju prijavu najkasnije do 5. kolovoza.

Graditelj svratišta predstavlja tvrtku koja izvodi radove i pruža usluge na području cijele Hrvatske. Za potrebe daljnjeg uspješnog poslovanja zapošljavaju na sljedećim pozicijama: instalater grijanja i klimatizacije, rukovoditelj građevinskim strojevima, zidar, voditelj građevinskih radova i voditelj elektroinstalacijskih radova. Prijave su moguće putem portala MojPosao.net.