MOJPOSAO

Tražite posao? Onda je ovo velika prilika za vas

23.06.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Portal MojPosao ovoga tjedna predlaže zaposlenje u četiri renomirane hrvatske tvrtke. Zapošljavaju Bretanide Resort, Maistra, Medora i obrt Fortuna

Bretanide Resort na Bolu zapošljava Direktora hotela s barem pet godina radnog iskustva na sličnoj radnoj poziciji. Očekuje se odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pisanju, a poslodavac osigurava smještaj u Bolu. Prijave na oglas traju do 27. lipnja.

Maistra d.d. je vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj i dio je koncerna Adris Grupe, a trenutno zapošljava vježbenika palube. Novi zaposlenik vodit će brigu o zaštiti i sigurnosti putnika. Za ovo radno mjesto očekuje se srednja stručna sprema, pomorska knjižica i svjedodžba temeljne sigurnosti na brodu. Svoj životopis sa zamolbom možete uputiti poslodavcu putem linka za prijavu u oglasu koji je aktivan do 3. srpnja.

Suvremeno učilište u Splitu najveća je privatna obrazovna ustanova u Hrvatskoj koja se bavi cjeloživotnim učenjem u gotovo svim područjima života. Suvremeno učilište se prilagođava praćenju novih kreativnih trendova, kako u tehnološkom, tako i u edukacijskom pogledu, a programi su bazirani na konkretnoj praksi uz individualni pristup eminentnih stručnjaka u suvremeno opremljenom prostoru. Poslodavac traži Voditelja obrazovanja odraslih, s 5 godina radnog iskustva u obrazovanju (dipl.ing. strojarstva, dipl.ing elektrotehnike ili prof.pedagogije). Prijave na oglas traju do 27. lipnja.

Obrt Fortuna, obiteljski restoran s prijateljskom radnom atmosferom gdje se cijene dobri međuljudski odnosi i njeguje rad bez stresa, zapošljava Kuhara/Pomoćnog kuhara s minimalno 3 godine radnog iskustva. Idealan kandidat poznaje mediteransku prehranu te može samostalno raditi u kuhinji. Poslodavac nudi besplatan smještaj, te početnu plaću od 10.000 kuna s tendencijom rasta. Želite raditi u Novigradu? Prijavite se na oglas do 26. lipnja.

Medora hoteli i ljetovališta smjestili su se u Podgori, na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, a na tržište se pozicioniraju pod novim krovnim brendom te formiraju tim koji će vratiti Podgoru među najpoželjnije turističke destinacije. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija među kojima izdvajamo: Voditelj restorana i barova, Voditelj a la carte kuhinje, Kuhar a la carte, Recepcionar te Specijalist financija i računovodstva. Na oglase se možete prijaviti do 26. lipnja putem MojPosao.