TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, provjerite što se nudi

08.06.2023 u 17:37

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Brunata, vodeći hrvatski i europski pružatelj usluga obračuna individualne potrošnje grijanja i vode i proizvođač vrhunskih razdjelnika topline i vodomjera, traži pojačanje na radnom mjestu: Specijalist / Pripravnik za obračun grijanja i vode (m/ž). Iskustvo kandidata je prednost, ali nije uvjet, a novim kandidatima nude priliku za osobni i profesionalni rast razvoj, odlične uvjete rada te iskustvo rada u renomiranoj kompaniji. Javi im se najkasnije do 14. lipnja.

Želiš raditi u okruženju modernih ICT tehnologija i zanimljivih korisnika? Onda je ovo prilika koju ne smiješ propustiti! KING ICT, jedna od vodećih tehnoloških kompanija, zapošljava više kolegica ili kolega na poziciji: Agent u pozivnom centru (m/ž). Kao član njihovog tima, kontinuirano ćeš se educirati i nadograđivati svoja tehnička znanja, imati mogućnost napredovanja i koristiti razne pogodnosti kao što su dodatno zdravstveno osiguranje, božićnica i poklon paket za Božić, sufinanciranje Multisport kartice i koješta drugo. Oglas ostaje aktivan do 22. lipnja.

Nipro PharmaPackaging Hrvatska, vodeći proizvođač staklene ambalaže za farmaceutsku industriju, s ciljem osnaživanja postojećeg tima zaposlenika zapošljava na radnom mjestu: Pakerica/paker staklene ambalaže (m/ž). Očekuju te strukturirano uvođenje u posao, rad u brzorastućoj i međunarodnoj tvrtki, uskrsnica, regres, nagrade za radne rezultate i druge pogodnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se do 11. lipnja.

TMR Paško, specijalizirana tvrtka za veleprodaju voća i povrća s višegodišnjim iskustvom u prodaji i poslovanju, zapošljava Radnika u skladištu (m/ž). Opis posla podrazumijeva utovar i istovar robe s viličarom, deklariranje robe, posluživanje kupaca te slaganje i paletiranje robe. Zauzvrat ti nude plaću od 1.000 eura, rad samo u jutarnjoj smjeni, mogućnost napredovanja, 24 dana godišnjeg odmora i odlične kolege. Oglas ostaje aktivan do 16. lipnja.

Tvrtka su s preko 25 godina iskustva, s više od 500 zaposlenika i kooperanata, voznim parkom od preko 400 vozila i razvijenim najmodernijim IT sustavom. Oni su Overseas trade i tragaju za osobama koje će im se pridružiti na poziciji Vozač/dostavljač (m/ž). Nude ti rad u jutarnjoj smjeni, neradne vikende i praznike, bonuse, odlične uvjete za rad, ugodnu i poticajnu radnu atmosferu i odlične kolege. Javi im se do 6. srpnja.