TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

09.11.2023 u 12:54

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Office people Zagreb, za renomiranog klijenta, traži Radnika u proizvodnji ambalaže (m/ž). Njihova ponuda uključuje - plaću u rasponu od 700 do 1000 eura, smjenski rad, plaćen topli obrok i osiguran smještaj. Ako se želiš pridružiti uigranom timu profesionalaca i raditi u poticajnoj okolini u kojoj će tvoj doprinos biti cijenjen, javi im se čim prije, a najkasnije do 13. studenog.

Komunikativna si osoba koja obožava inovacije? Voliš rješavati probleme i zanima te sve što sadržava riječ digitalno? Onda si na dobrom putu da postaneš dio LAQO tima. S obzirom na to da dolazi iz Croatia osiguranja, LAQO ima provjereno dobre gene kojima možeš vjerovati, a u to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš u ulozi Agenta u pozivnom centru (m/ž). Nude ti temeljitu obuku, redovite treninge i edukacije, bonuse na temelju ostvarenih rezultata, božićnicu, uskrsnicu i regres, a prijave primaju do 24. studenog.

Optike Anda te poziva da im se pridružiš na poziciji: Voditelj područja (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine na relevantnim pozicijama, dobro upravljati vremenom i biti timski igrač, a novim kolegicama i kolegama nude strukturiranu uvodnu obuku, stalno usavršavanje i plaćene edukacije, službeno vozilo i laptop, stimulativna primanja, popust za zaposlenike te božićnicu i uskrsnicu. Javi im se do 26. studenog.

Ostvari sebe, prepoznaj svoje vrijednosti i primjeni ih u svakodnevnom životu i radu. Drugim riječima, postani dio time tvrtke Prima namještaj! Pridruži im se na poziciji Prodajni savjetnik (m/ž). Nude ti izazovne i raznolike radne zadatke, edukacije i okruženje koje potiče osobni i profesionalni rast i razvoj, veliki paket dodatnih benefita i nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija i osobnog učinka. Što čekaš? Motivacijsko pismo s pripadajućim životopisom pošalji im do 16. studenog.

Iverpan je lijepa priča hrvatske tvrtke osnovane 1991. godine, vizijom jedne vrijedne obitelji vođene idejom kako učiniti svoj dom jedinstveno ugodnim za život. Danas broje više od 220 zaposlenika, ali na tome ne misle stati! Pridruži im se na radnom mjestu Radnik u proizvodnji - pilar / kantirac (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, stalne edukacije i usavršavanja, podršku ostalih članova tima te rad u ugodnom okruženju. Prijave primaju do 17. studenog.