DOBRA PRILIKA

Tražite nove poslovne izazove? Izdvojili smo nekoliko oglasa vodećih tvrtki, ovo su uvjeti

10.11.2022 u 16:36

Bionic
Reading

Ako ste odlučili napraviti zaokret u karijeri, portal MojPosao donosi nekoliko zanimljivih poslovnih prilika u vodećim tvrtkama koje vrijedi pogledati

Tvrtka Kermek bavi se prodajom i ugradnjom svih vrsta podova te izvođenjem završnih radova u graditeljstvu, broje preko 60 zaposlenih, a sada su u potrazi za pojačanjima na sljedećim pozicijama: Prodavač (m/ž), Voditelj maloprodaje (m/ž) i Građevinski tehničar (m/ž). Nude odlične uvjete rada, stimulaciju na plaću, mogućnost napredovanja i stalan posao, a prednost pri zapošljavanju imaju timski igrači koji lako komuniciraju i surađuju s drugima. Javi im se do 13. studenog.

MISTRAL, tvrtka koja u svom poslovanju objedinjuje razvoj , proizvodnju, doradu, distribuciju i prodaju radne i zaštitne odjeće, obuće te zaštitne opreme vrhunske kvalitete, zapošljava Administratora financijsko – računovodstvenih poslova (m/ž). Nude ti rad u pozitivnoj atmosferi, ugodnom okruženju uz stimulativna primanja. Potrebno je imati najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 13. studenog.

Centar Zlata, brend u vlasništvu poduzeća Saiva, vodeći je distributer investicijskog zlata i srebra u Hrvatskoj. Zbog povećanja posla i otvaranja nove poslovnice traže 2 djelatnika u Splitu i jednog djelatnika u poslovnici Importanne centar u Zagreb, na radnom mjestu: Prodajni savjetnik investicijskog zlata i srebra (m/ž). Njihova ponuda uključuje kontinuirane edukacije i mogućnost napredovanja, stimulacije, bonuse i nagrade te poticajnu radnu okolinu. Prijave primaju do 19. studenog.

KentBank, moderna, univerzalna banka fokusirana na potrebe klijenata kojima na raspolaganju stoji 16 poslovnica diljem Hrvatske, traži: Asistenta Voditelja poslovnog odnosa u Zagrebu (m/ž). Savršen/a kandidat/kinja ima iskustva u bankarstvu, razumije regulativu i obveze prema klijentima te drži do timskog duha. Ako se prepoznaješ u tom opisu, pridruži se njihovu timu! Zauzvrat ti nude stimulativno i dinamično radno okruženje , mogućnost učenja i osobnog razvoja i odlične kolege. Javi im se do 14. studenog.

Moto tvrtke Hansgrohe, globalnog 'igrača' u sektoru sanitarne opreme, jest 'kvaliteta na koju možete računati'. Kako bi svojim klijentima nastavili pružati vrhunsku uslugu, potrebno im je pojačanje na radnom mjestu: Sales representative for Slovenia (m/ž). Pouzdan su i siguran poslodavac koji ti nudi individualno upoznavanje, moderno radno mjesto i zanimljive benefite. U skladu s kvalifikacijama i interesima, nude plan osobnog razvoja. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 14. studenog.